רק רציתי לשתף

קרנונה19

New member
רק רציתי לשתף

היום יש לי יום הולדת. לפני 13 שנה אמא שלי נפטרה לפני 13 שנה הייתי בת 13 בדרך כלל לא כואב לי בימי הולדת. אלא שהפעם המספר 26 מציין אצלי עוד נקודת ציון. מהיום והלאה למעשה ניתן לומר שרוב החיים שלי אני בלי אמא שלי. זה רק מנציח לי עוד יותר שמשהו בי שהלך ודעך הופך עכשיו לחלקיק קטן ומזערי, ועוד מעט הוא גם לא ייראה. וזה די צובט לי אז רציתי לשתף שבוע טוב

good vibrations

New member
היי קרנונה- מזל טוב!

רציתי להגיד שאני מבינה לליבך, למרות שאני עדיין לא הגעתי לשלב הזה. גם אני בת 26, ואמי נפטרה כשהייתי כמעט בת 19. אז למרות שאני מבינה מאיפה התחושות שלך, אני חושבת שאיפשהו את גם יודעת שממש לא מדובר בחלק קטן... הרי קשר בין אם לבת לא נמדד בזמנים. אני מרגישה שאמא שלי היא חלק גדול מאוד מהמהות שלי, היא תמיד תהיה חלק ממני. היא יצרה אותי ואין מילים לתאר את המשמעות של הקשר שהיה ביננו. אז נכון שזה מוזר ועצוב כשהזמן חולף והשנים בלעדיה רק מתרבות, זה צובט בלב וזה לא הוגן. אבל עם זאת, מבחינתי החלק של אמא שנמצא בי אף פעם לא ייעלם. אני שולחת לך חיבוקים
אם נוח לך לדבר ולשתף עוד קצת, אני אשמח לשמוע איזה קשר היה ביניכן? ושוב מזל טוב, איזה תאריך יפה יש ליום הולדת שלך!

אשבל1

New member
המון מזל טוב קרנונה

מקווה שחגגת אתמול, והצלחת לשלב בין הכאב לשימחה. אני מאוד מבינה אותך , מוכרים לי גם ציוני הדרך האלו שמביאים איתם תובנות כואבות, מקווה שאת משמרת לך בדרכים שלך זכרונות מאמך ומעצמך איתה, יחד עם זאת 13 השנים הראשונות בחיינו הן המעצבות אותנו, הן הבסיס שלנו, ולכן יש לאמך חלק גדול בך ואיתך
מקווה שתישארי איתנו, מוזמנת תמיד לשתף ולהשתתף, מה שמתאים לך כמובן.

מזל טוב, קרנונה.

מבינה את כאבך. מספר הוא לא תמיד רק מספר, הוא סמל, ובמקרה הזה, הסמיליות אכן ברורה וכואבת. היית כל כך צעירה כשאיבדת את אימ, ואת עדיין כל כך צעירה היום, כאשר יותר מחצי מחייך היא אינה איתך. שולחת לך חיבוק חם.

למעלה