רק רציתי לשתף

Anuerysm

New member
רק רציתי לשתף

ההופעה של טן יירז אפטר היא ב22 ליולי בשעה 8 בערב והטיסה חזרה לישראל היא ב23 בשעה 4 בצהריים (צריך להיות בשדה תעופה שעתיים לפני ככה שזה בעצם 2 בצהריים) עכשיו הדרך היחידה שלי לחזור היא לקחת רכבת אבל הרכבת עוברת בכל מיני תחנות ככה שהתחנה היחידה שיש אחרי ההופעה היא ב12 בלילה אז ב12 בלילה אני יוצא וזה מסלול ארוך ואני מגיע חזרה הביתה ב11 בבוקר ויש לי 3 שעות עד הטיסה ככה שאסור לי לפקשש שום דבר אז מה לעשות?! ללכת על זה? אם אני מפספס את הטיסה לישראל זה פאקינג 1000 דולר%@!%

yotamn9

New member
לך על זה

תארגן את כל הדברים שלך לפני ההופעה, ככה שהכל יהיה כבר מוכן ליציאה. ואז תחזור הביתה נגיד ב-12 בצהריים (עיכובים וכו'), ותהיה מוכן לצאת לשדה תעופה. ותישן במטוס.

לך על זה!

ואני רק רציתי לשתף שחזרתי אתמול מ10 ימים של קורס מדצים עם האנשים הכי מדהימים שיש בעולם הזה וזהו, זו הסיבה שלא הייתי פה בפורום בכלל

Anuerysm

New member
גם אני שונא משצים, הם חושבים שבגלל הקורס הזה

הם פתאום מדריכי טיולים שמבינים יותר מכל אחד אחר

hkatsman

New member
והם גם אוהבים את כל החברים המשצים שלהם

"אתה משצ?" "כן" "ווהוווווווווווווווווו אני לא מאמינההההההההה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@#$!@#@#$R@"

fire witch

New member
בואנה בואנה , אני באמת מבינה יותר מהרוב

אל תרגיז אותי !

jonXD

New member
אני לא משצ אני סתם בסיירות

עכשיו נראה אם את יודעת מה זה שבר אופקי שמאלי? ידעתי שאין לך מושג

yotamn9

New member
אני לא נמצא בכל הדברים האלה ואני יודע ../images/Emo3.gif

fire witch

New member
אמממממממממממממממממממממממממממממממממממ

פעם לפני עשר שנים כשהייתי צעירה ויפה ועשיתי את הקורס הזה ידעתי . אבל ....גם עכשיו אני יודעת - שבר של לוחות טקטוניים , שהתזוזה בו היא לכיוון שמאל , לדוגמא השבר הסורי אפריקאי . אל תרגיז אותי שאני לא אתחיל להתקיל כאן בשאלות

למעלה