רק רציתי לשאול.... איך היו ההקרנות של סטארגייט (אני הייתי האחראי ברובן אז משוב....)!
M miotisman New member 15/10/06 #1 רק רציתי לשאול.... איך היו ההקרנות של סטארגייט (אני הייתי האחראי ברובן אז משוב....)!
S subatoi New member 15/10/06 #2 אילו הקרנות? היתה אחת של מוביוס שלא הייתי בה, לצערי, ואחת ביום ו'. וביום ו' היתה לנו מקרינה, אם אני לא טועה... לא?
אילו הקרנות? היתה אחת של מוביוס שלא הייתי בה, לצערי, ואחת ביום ו'. וביום ו' היתה לנו מקרינה, אם אני לא טועה... לא?
M miotisman New member 17/10/06 #3 מוביוס אני הקרנתי הפרק ה200 לצערי נלקח ממני באכזריות (+היה את הפילקים שגם את זה הקרנתי)
מ מ א ג ר ט New member 17/10/06 #4 היה סבבה חר תקלות עד כמה ששמתי לב. חוץ מהעובדה שאחרי אירוע הפילקים גורשנו. בעצם, גורשנו כבר אחרי חצי שעה... טוב נו לא נורא, זה לא היה באשמת המקרינים. לא באמת...
היה סבבה חר תקלות עד כמה ששמתי לב. חוץ מהעובדה שאחרי אירוע הפילקים גורשנו. בעצם, גורשנו כבר אחרי חצי שעה... טוב נו לא נורא, זה לא היה באשמת המקרינים. לא באמת...
M morashty New member 18/10/06 #5 אני הייתי הסדרן בחצי מההקרנה של מוביוס וברצועת פרקי הולוגרמה שהיתה אח"כ והכל היה מצוין.