רק רציתי לשאול

רק רציתי לשאול

זו סתם הרגשה שלי או ש....הפורום קצת רדום לאחרונה? להתעוררררררררררררררררררררררררררררר
מיכלי מצוטטת ג'סטי חנוכה מישל אוסי אילת567 יפיופי אליוט קפטיין נועה של ים שלירי גרי סנדי מירה2000 בונבוני ו...לא זוכרת יותר(זה בטח בגלל שאתם באים הרבה
ו....ו....ו....ו... הרוח נושבת קרירה .....בואו נארגן קומזיץ? יאללה? נוסיפה קיסם למדורה אולי אפילו עם הילדוד'ס, יאללה? לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה ......וכו' בלאו הכי למחרת חופש, יאללה? (קרציות) מי שלא מתפקד בשרשור הזה - אדום!! (מהשריטות
)

m i c h a l i

New member
עוגי יקירתי../images/Emo24.gif

כמו שכבר אמרתי בשבוע שעבר... קשה לי עם חוסר ההיענות של כולם... אבל אני עדיין אופטימית. גם אני עסוקה בחיי היום יום ובדברים רבים שמטרידים אותי . האמת? אם זה מה שרוצים החברים כאן... אין לי בעיה שישאר המצב כמו שהוא. תודה לך על ההצעה לקומזיץ אבל אני לא חושבת שיהיו כאן מתפקדים חשבתי להציע שניפגש כולם אבל אני לא מסוגלת כרגע לארגן מפגש. מצד שני אנחנו תמיד יכולות להבעיר איזו מדורונת זוגית
המרשמלו עליי

mishele5

New member
ערב טוב לכולם,../images/Emo20.gif

לגבי:אכן נעלמתי מעט,מסיבות אישיות שהטרידו אותי לא מעט,אט אט אני מתאקלם שוב. מתי הקומזיץ והיכן? יותר פרטים בבקשה. ערב טוב גם לורדינה.
המשך ערב נהדר לכולם. ,,,,,הלאה,להתפקד

חנוכה 98

New member
../images/Emo140.gif מיכלי גם אני

כמו מישל נעלמתי כי יש כמה דברים שצצו וגרמו לכך שאעלם. התאקלמות כבר פחות או יותר עשיתי למה שעומד לקרות ביני לבינו. ותחילת ראיית אור בקצה המנהרה אני מקווה (ושוב טפו טפו טפו נדפוק על עץ), זה בעצם העובדה שהתחלתי לעבוד. מקווה שבמהלך הזמן הקרב אוכל לחזור ולצוץ פה יותר ממה שהיה בזמן האחרון. אל תוותרי עלינו כל כך מהר. אוהבים אותך מכל ה
.

זה אבסורד

שהודעה מאתמול, עדיין בראש הדף. לכולנו יש סידורים/עיניינים/דברים/בעיות/עייפות/חוגים/קניות/אירועים/וכו'וכו'. ובכל זאת, מוצאים גם שניה לבוא ולהגיד שלום. וממש לא מעניין שזה בראש הדף ההודעה הזו תוקפץ שוב ושוב ושוב.

mishele5

New member
אכן את צודקת,אפשר להקדיש ולו דקה

בכדי לומר שלום. וכעת לילה טוב,וחלומות פז.

יפיופי

New member
בוקר נפלא לכולם../images/Emo42.gif

ובקשר לשרשור הקודם מבטיחה למצוא זמן כוח ומצב רוח לכתוב אפילו משהו קטן אבל תאמינו לי שאני עוברת תקופה שסוחטת ממני הרבה אנרגיה שאין לי כוח להגיב אולי אני בדיכאון סמוי

למעלה