רק רציתי לעדכן אתכם... שאני עייפההההההההההההה. וזהו.
א אלי פלס New member 18/12/01 #3 איפה אני ואיפה ניתוחים.... קצת עייפות שוברת אותי וגורמת לי להיות רכרוכי כנקבה (שובניסט שכמותי)...
I inbale New member 18/12/01 #4 נו אלי תשכב על הספה וספר לנו למה לא ישנת הלילה. הילדה העירה אותך? האוגרת? אהבה הדירה שינה מעינך? או האם צטצט לך כל הלילה?
נו אלי תשכב על הספה וספר לנו למה לא ישנת הלילה. הילדה העירה אותך? האוגרת? אהבה הדירה שינה מעינך? או האם צטצט לך כל הלילה?
א אלי פלס New member 18/12/01 #5 אם אשכב - ארדם ילדה? הלוואי. אוגרת? אין לי וטוב שכך. אהבה? הלוואי. צ´ט? שוב לא. ישבתי לי מול הטלוויזיה ובהיתי. ישבתי לי מהורהר.
אם אשכב - ארדם ילדה? הלוואי. אוגרת? אין לי וטוב שכך. אהבה? הלוואי. צ´ט? שוב לא. ישבתי לי מול הטלוויזיה ובהיתי. ישבתי לי מהורהר.
א אלי פלס New member 18/12/01 #7 המצב מה טוב? אני בעבודה משמונה וחצי בבוקר. נרדמתי בחמש. תעשי חישוב לבד מה זה אומר... בנוגע ללילה שלפני, יניב יכול להעיד שגם בו לא ישנתי. פפפפררררר.....
המצב מה טוב? אני בעבודה משמונה וחצי בבוקר. נרדמתי בחמש. תעשי חישוב לבד מה זה אומר... בנוגע ללילה שלפני, יניב יכול להעיד שגם בו לא ישנתי. פפפפררררר.....
I inbale New member 18/12/01 #8 תשמע אם נרדמת בחמש אז יש לך שעת שינה אחת יותר ממה שלי יש. וגם אצלי יניב יכול להעיד שלא ישנתי..חהההההה חשוד חשוד..... מה קורה עם המסנגר שלך? פתחתי כבר ארבעה חלונות . מאחוריי הפיירוול?
תשמע אם נרדמת בחמש אז יש לך שעת שינה אחת יותר ממה שלי יש. וגם אצלי יניב יכול להעיד שלא ישנתי..חהההההה חשוד חשוד..... מה קורה עם המסנגר שלך? פתחתי כבר ארבעה חלונות . מאחוריי הפיירוול?
א אלי פלס New member 18/12/01 #9 חת חת שתיים - שומעים? אני נופל כל הזמן ממנו. התייאשתי. אנשים חושבים שאני בורח להם בכוונה באמצע שהם כותבים לי משהו. עדיף שלא אתחבר מהמשרד בכלל...
חת חת שתיים - שומעים? אני נופל כל הזמן ממנו. התייאשתי. אנשים חושבים שאני בורח להם בכוונה באמצע שהם כותבים לי משהו. עדיף שלא אתחבר מהמשרד בכלל...