תקפו אותך בדיוק 2 נשים. אחרת שאני מכיר בחרה לא להתערב כי היא יודעת שמה שנאמר שם לא נכון אבל לא רצתה לפגוע בחברותיה. החוויה שלך לא מייצגת את הפמיניזם. שם זה פמיניזם קיצוני במידה מסוימת, שמבזה מיניות באשר היא. תהיה בטוח שהותקפת בשל היותך גבר מיני וללא קשר לנושא.

דווקא זכור לי מאמר מאוד יפה על BDSM שמגיע מהמקום הכי לא צפוי. שים לב מה הכתבות והאווירה מסביב, מרגיש שהפוסט הזה קצת כמו חייזר בין שאר הנושאים, אבל מסתבר שיש אצל פמיניסטיות הבנה עמוקה ויפה של הדברים.
אביא קישור: https://bidyke.wordpress.com/2011/04/09/על-בדסמ-ופמיניזם-או-איך-הפסקתי-לפחד-ול/

אם אתה מתעניין עוד, אביא עוד
באמת היתה תקיפה של הכותבת, בוטה ואלימה, כמובן.

מצד שני, לצד מסרי הנאצה, האלימות והאיומים- קיבלתי גם מסרים תומכים, מתעניינים ונגדיים. ולו רק בשביל זה- היה שווה כל הטררם הזה, לא?

אתה יודע שהובר רדף הומוסקסואלים כי היה ....

והפמניסטיות תוקפות בדס"מ על אותו משקל.

מעבר לזה, יש פאסון ואג'נדה חברתית ויש זיונים במיטה הפרטית, הם לא תמיד תואמים אחד לאחד בלשון המעטה.

לדעתי, קח לעצמך פרוייקט "הפלקת פמניסטיות בתחת עד שיצא להם הג'וק מהראש"

מקסימום זה יגמר במשטרת ישראל (לא באמת מפחיד)
חלק מהכותבות שם התוודו, בדרך זו או אחרת (לא בשרשור המדובר, אלא באחרים) על משיכה למקלחות זהב, פנטזיות אונס, קשירה, הצלפות ומין אגרסיבי.

Oh, well...
פמיניסטיות מהדור הישן שונאות גברים שרק רוצות הזדמנות לפגוע פיזית ומנטילת בנשלטים?
כן, מאמין לך.
אבל באופן כללי יש סטיגמה שלילית למיילדום אצל פמיניסטיות.
אני כבר מזמן עברתי את שלב האישורים החברתיים.
אבל מצד שני- אני גם אוהב לדעת איפה אני חי, ולאן כל העסק הזה הולך.

וכשאני רואה שמתוך 200+ תגובות שהיו שם, הכי 'גרועה' היתה "זה מקום טוב לשחרר בו שריטות"- זה בהחלט מעודד אותי.