רק רציתי לספר

רק רציתי לספר

שאתמול הייתי בפגיה "שלנו". העובדת הסוציאלית של הפגיה התקשרה אלי לפני כמה ימים וביקשה את עזרתי בתמיכה לאמא של פגית שנולדה בשבוע מוקדם מאוד (לא מרחיבה בפרטים כדי לא לפגוע בפרטיות). זו הפעם הראשונה שבביקורי בפגיה שאני ממש נכנסת פנימה, לובשת חלוק ורוחצת ידיים בספטל סקראב מאז השחרור, לפני שלוש ורבע שנים. ישבתי ליד האמא, הסתכלתי על המוניטור, ונלחצתי ביחד איתה מכל מספר שירד. זה לא היה קל
אבל האמא היתה אסירת תודה מאוד על בואי, אז הרגשתי טוב שבאתי בכל זאת. רק רציתי לחלוק את זה כאן איתכם.

sagil1

New member
כל הכבוד על הכוחות שאזרת ועל העזרה שנתת

בהחלט כל הכבוד ומבינים היטב את תחושת ה"לא קל" מה שעוד יותר מגביר את ההערכה למעשה. כל הכבוד!

פגית

New member
לדעתי זה מעשה ממש אמיץ..

בטוחה שזה לא היה קל, כל הכבוד! מוכנה גם לעזור באם צריך, טלפון ואו טקסט..

כל הכבוד לך../images/Emo24.gif

על העזרה והתמיכה במיוחד אמא לפג שמדברת מתוך התנסות בחיים, אני כשהייתי בפגיה הייתי צמאה לכל פיסת מידע על ההתמודדות כל מה ששמעתי היה שזה דרך ארוכה וקשה.

מיקמיק72

New member
כל הכבוד לך

בדיוק חשבתי השבוע ודיברתי על כך עם עוד אמהות בפגיה שמאוד חסר לי הליווי של הורים מתוך הפגייה. אנחנו מדברים ונעזרים אחד בשני אבל לא משהו מסודר. אני בהחלט אהיה מוכנה גם לסייע לכל הורה שרוצה.

dan iel g

New member
יכולה להגיד לך איך זה מהצד השני

אותנו הפגישו עם שתי משפחות וראינו גם את הילדים אחד בן 16 היום והשניה בת שנה. ולראות ולשמוע את הסיפור נותן כוחות שאין לך מושג כמה. עשית מצווה גדולה וכן ירבו כמוך.

למעלה