רק רציתי לספר ש...

egrol1

New member
רק רציתי לספר ש...

הייתי רוצה לשתף אתכן בחוויה אישית שלי...... בחודשיים האחרונים אני קוראת מידי יום בפורום ומאוד נהנית, זה ממש הדבר מתיקה לצד התה של שעה 4. לפני כחודשיים התחלתי ללמוד תפירה אצל מורה פרטית באיזור ת"א. לאחר שנים של למידה עצמית, החלטתי לעבור משלב של חיבור בדים על דעת עצמי, ומה שהצלחתי ללמוד מההסברים הלקוניים מהבורדה, לשלב של שימוש במונחים, כלים וטכניקות מקצועיות. מצאתי מורה הקרובה למקום מגורי, אומנם המחיר מאוד יקר, אך כעצמאית, אני מאוד יודעת להעריך את השווי של הידע והזמן. לצערי, נפלתי על מורה שאת החומר מכירה על בוריו, אך יחסי האנוש והסבלנות הם בגבול הבלתי נסבלים, שלא לומר מעליבים. כך הפך התחביב האהוב שלי, לעונש שבועי. לשמחתי, לעיתים קרובות אני מוצאת תשובות נעימות וסובלניות, פה בפורום. מדוע אני ממשיכה ללמוד אצלה? כי אני לא אוהבת לעזוב דברים באמצע, ואני מחכה לסיום הפרויקט, וכן, נוסף לפרויקט התפירה עצמו, מתלווה לתהליך פרויקט אינטרנטי, שאינני יכלה להרחיב עליו את הדיבור, אך אשמח לשתף את כולם כשזה יצא לפועל. לגבי תחביבי היקר, כנראה שארשם לקורס תפירה במסגרת כיתתית עם תחילת שנת הלימודים האקדמאית.

אופס! נשמע לא בדיוק הכי נעים

אני לא הייתי ממשיכה גם לשלם, והרבה, וגם לקבל על הראש?? בעבודה , יש לי בוס קריזיונר עם יחסי אנוש רדודים, אבל אותו אני מוכנה לקבל כי לא אני משלמת לי, אלא ההיפך.. יחד עם זאת, מעריכה אותך על הדבקות במטרה.. למרות הכל בהצלחה!

lirola

New member
אם היא לא נחמדה, אין לך מה להמשיך

את לא בעונש. וזה לא קשור לסיום של דברים. אם לא נעים לך אל תהיי שם. אם תצטרכי המלצה למורה אני יכולה להמליץ לך על מישהי מצויינת.

egrol1

New member
אשמח לשמוע

על מורה שתעזור לי לסיים את הפרויקט. תודה.

רות מלר

New member
איזה פרוייקט את עושה ?

כיוון שכתבת בכללי, וכיוון שמהרושם שנוצר את מעוניינת שניצבור מתח וכיוון שאני אושיה מאוד סקרנית אז גלי לנו- איזה פרוייקט את עושה ?

egrol1

New member
הפרויקט שלי

פרויקט התפירה שלי הוא בסך הכל שימלה עם כפתורים, צווארון ושרוולים (בשבילי לי זה הרבה!) לגבי הפרויקט האינטרנטי הנילווה...זה עדיין בשלבים של תכנון והקמה, ואין ממש על מה לדבר...

למעלה