רק רציתי לספר לכם שהיום נרשמנו ברבנות
A avitalst New member 18/4/04 #4 נרשמנו לנישואין../images/Emo8.gif היה משעשע ומוזר כאחד. מקווה שאחרי החופה (שתהיה ברבנות כי המסיבה במקום לא כשר) לא נצטרך לבקר שם עוד...
נרשמנו לנישואין../images/Emo8.gif היה משעשע ומוזר כאחד. מקווה שאחרי החופה (שתהיה ברבנות כי המסיבה במקום לא כשר) לא נצטרך לבקר שם עוד...
פ פ י ט ר פן New member 18/4/04 #5 על הכיפאק ../images/Emo45.gif שיהיו לכם אחלא של חיים, שתהנו האחת מהשני ולהיפך וכל אחד לחוד. נווטו לכם את מעשיכם בדהרת החיים המטורפים האלה בחכמה ובזהירות והיו מאושרים זוג צעיר
על הכיפאק ../images/Emo45.gif שיהיו לכם אחלא של חיים, שתהנו האחת מהשני ולהיפך וכל אחד לחוד. נווטו לכם את מעשיכם בדהרת החיים המטורפים האלה בחכמה ובזהירות והיו מאושרים זוג צעיר
H h a g a r a New member 18/4/04 #9 מה קרה לדוק?? חס וחלילה לי להעדיף אחד על פני השני יש כאן תור לחודי החידות ?? פיטר ! עדיין מנסה את מזלי בהעלת הקובץ. שיהיה לכולנו חיים שקטים ושמחים בהמשך...... יום טוב
מה קרה לדוק?? חס וחלילה לי להעדיף אחד על פני השני יש כאן תור לחודי החידות ?? פיטר ! עדיין מנסה את מזלי בהעלת הקובץ. שיהיה לכולנו חיים שקטים ושמחים בהמשך...... יום טוב
פ פ י ט ר פן New member 18/4/04 #2 מזל טוב ובהצלחה נרשמתם לנישואים או לגירושים ? על מה אני מאחל כאן בדיוק ? מכל מקום, שיהיה לך/כם רק בהצלחה ואושר ובריאות.
מזל טוב ובהצלחה נרשמתם לנישואים או לגירושים ? על מה אני מאחל כאן בדיוק ? מכל מקום, שיהיה לך/כם רק בהצלחה ואושר ובריאות.
ק קשיו New member 18/4/04 #6 איזה יופי! מזל טוב! ../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif
א אמא יודעת הכל New member 18/4/04 #15 שיהיה במזל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif
מ מירבלי New member 18/4/04 #16 קוללולולולולושששששש../images/Emo99.gif יוווווווווו כמה אני שמחה לשמוע איזו זוג מקסים ומדליק אתם
א אם החיטה New member 18/4/04 #18 ../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif