רק רציתי לכתוב...

רק רציתי לכתוב...

את רשימת הספרים שאני ממליצה עליהם כי: 1) שבוע הספר עומד להיגמר... 2) זה עומד להיאבד עם התגובות... 3) הודעות מעמוד שני אף פעם לא עולות לי. 4) בזמן האחרון אני פשוט לא יכולה לכתוב תגובות... --- 1) שר הטבעות, ההוביט, הסילמריליון, הרפתקאות טום בומבדיל וכל הספרים של טולקין. 2) עולם הדיסק, אנשי השטיח וכל הספרים של טרי פראצ`ט. 3) כל הספרים של דאגלס אדאמס (לספרים שלו יש שמות ארוכים...) 4) הסיפורים הקצרים של איזאק אסימוב, שהם, בעיקרון הדברים היחידים של אסימוב שקראתי, אבל לא ממש נראה לי שאפשר להשיג את זה בשבוע הספר, כי זה היה לנו בספר שאנחנו לומדים בשיעור ספרות... 5) ``אורי`` ו``שחר`` של אסתר-שטרייט -וורצל (ספרים מדכאים נורא...) 6) ``אני אתגבר`` ו``לאהוב עד מוות`` של דבורה עומר (עוד שני ספרים מדכאים נורא...) 7) ``המלך מתיא הראשון``, 2 החלקים ו``המלך מתיא באי הבודד`` של יאנוש קורצ`אק. עוד ספרים מדכאים נורא...בעיקרון, קראתי אותם בגיל תישע, אבל את כל הספרים הטובים קראתי בגיל הזה...השאלה מה מתאים לגיל שלי עכשיו, ואני חושבת שזה די בסדר.....המממ....*דופקת את הראש במשהו חזק*... וזהו! ורציתי לדעת-מה קנו פה בשבוע הספר ומי פה באמת שמע על מחנה הארי פוטר, כי זה נשמע לי די מוזר...הודעה מגוונת...המממ.... -ליאת-

Hermione G

New member
בקשר לאסימוב

בהחלט אפשר להשיג את הסיפורים הקצרים המצוינים שלו :) אני ממליצה על: ``אנוכי הרובוט`` ``בארץ הרובוטים`` ו``מחר כפול תשע``

אין אצלינו אף אחד מהם...

אבל אולי את יכולה לעזור לי: בספריה שלנו יש את סדרת המוסד ואמרו לי שזה ממש יפה...אולי יש לך מושג (או לכל מישהו אחר...) מה הסדר של הספרים?? תודה! -ליאת- ``Luck is my middle name,`` said Rincewind, indistinctly. ``Mind you, my first name is Bad.`` -- (Terry Pratchett, Interesting Times)

Hermione G

New member
בשימחה הייתי עוזרת

אבל דווקא את ספרי המוסד אני לא ממש מחבבת... הם שעממו אותי... אני אוהבת את הסיפורים הקצרים שלו ואת ``ילד האתמול`` - הוא אמן הסיפורים הקצרים!

לנו יש...

בבית ספר שהוא ערך עם סיפורי מד``ב קצרים שזכו בפרס ה``הוגו``... הסיפורים היו משעממים נורא, אבל ממש אהבתי את ההערות שלו לפ\ני על סיפור... אה, כן-פספסתי את ``חולית`` אתמול, זה יהיה נורא אם אני אתחיל לראות היום?? -ליאת-

Hermione G

New member
הסיפורים

באוסף הזה הם של אנשים אחרים והם באמת משעממים אבל אסימוב גאון אז הקטעים שהוא כתב הם נפלאים... :) וגם אני לא ראיתי את חולית...

רק חבל...

שהרושם של הספרים נהרס לי כשראיתי שהאחרונים בבצפר שלנו שהשאילו את הספרים שלנו הם מורים....הממממ.... -ליאת-

Hermione G

New member
אולי זה בגלל

שהתלמידים קוראים רק רומנים רומנטיים טיפשיים.... זה שתלמידים לא לוקחים ספר לא אומר שהוא לא יפה.... והספרים של אסימוב ממש ממש ממש יפים! יש לך ICQ?

לא ממש....

כנראה שזה בגלל שבקושי מישהו הולך אצלינו לספריית בצפר... האייסיקיו שלי: 102356323 שכל אחד ירגיש חופשי להוסיף אותי לרשימה! (כאילו מישהו יעשה את זה מרצונו החפשי...) אני אנסה לקרא את הספרים שלו...אין את הספרים האלה שלו עם ``הרובוט`` בספריה שלנו...יש את הספר עם הסיפורים הקצרים שאסימוב ערך, ילד האתמול, כל סדרת המוסד ועוד אחד...אני רוצה בהזדמנות לקרא את ``חולית``...מצד שני, כל עניין השתיית מים מגוף של מישהו די גורמת לי לבחילה...נראה...ילד האתמול כבד? כי קראתי כמה עמודים וזה נראה די.... ליאת-

Hermione G

New member
ההתחלה קצת

וגם קצת לא מובנת.... אבל תקראי את ההמשך ותתחילי להבין הכל וזה נעשה ממש יפה... ואני אישית - מדלגת על הקטעים עם השבט הקדום וקוראת רק את הקטעים שמתרחשים בזעתיד הם יפים נורא והקטעים עם האינדינים די משעממים - פשוט תדלגי עליהם ותראי איזה ספר יפה זה ואני אוסיף אותך לרשימה שלי :)

coolit

New member
אוי, אסתר שטרייט וורצל

אסתר שטרייט וורצל זאתסופרת ממש טובה, וקראתי כמעט את כל הספרים שלה, נראה יל שהכי יפה זה שחר.. כי את אורי לא היה לי כוח לקרוא, אבל אולי אני עוד אקרא. אה, אופס, הספר הכי הכי מקסים שלה זה בני דניאל.

Vilia©

New member
נחמד....אבל אני....

קצת מתביישת אחרי שכולם קראו ספרים על רמה...אני קראתי בילדותי רק ספרי אימה של ר.ל.סטיין טלי פוטר

נמרה

New member
חי חי...

גם אני.... הייתי חלה על זה.. חח אח, זכורונות מילדותי העשוקה........... רינוש ג`ורדן

למעלה