רק רציתי לחלוק

רק רציתי לחלוק

שהחל מאתמול אין לי מים חמים בדירה. ה"פקק" של הדוד"ש מקפיץ את החשמל. בדרך כלל, לא היה לי אכפת באפריל שהדוד"ש לא יעבוד כי יש שמש. כמובן שהיום ירד גשם והשמש לא נראתה באופק. בעל הבית מצידו חולה (ביום שישי התפנה למר"מ) ועד שהוא יגיע לכאן ייקח לפחות יומיים. (למה לא להזמין חשמלאי לבד? אה כן, כי יש סיכוי שבעל הבית לא ישתף בתשלום. ולא. זו לא חוצפה מצידו. זו ייקיות. למדתי לחיות עם זה - הוא קודם מנסה לתקן בעצמו (ד"כ שעה אחרי שמודיעים לו על התקלה) ואז מתייאש וקורא לבעל מקצוע. מזל שהוא חולה הא?!

Itai G

New member
קצת מוגזם אני חושב...../images/Emo4.gif

אהלן, אם ה"פקק" קופץ, ככל הנראה יש בעיה בדוד - גוף החימום התקלקל ומקצר (במגע עם המים=קצר=פקק קופץ). בעל הבית צריך להביא מישהו בזמן סביר (וזמן סביר לדבר כזה הוא תוך יום) או שאת תביאי והוא יחזיר לך. סבבה שהוא רוצה לבדוק לבד, אבל למה על חשבונך (מה שגם נראה לי, שהתקיון חייב להיעשות ע"י מישהו מוסמך). לדעתי את יכולה להזמין מישהו שיבדוק את זה (כמובן שכדאי שתבדקי בחוזה שלך שזה נמצא שם - תיקון שלא בזמן סביר). בהצלחה

chicka

New member
לנו היה מקרה דומה...

כשרק נכנסנו לדירה, כשהיינו מפעילות שני תנורי חימום ביחד - הפקק היה קופץ. זה היה מטריף לנו את החושים ודיברנו עם בעלת הבית כמה פעמים, היא הביאה טכנאי שלא ממש פתר את הבעיה. למזלנו, אבא של השותפה שלי הוא חשמלאי אז הוא סידר לנו את זה ואנחנו שילמנו (מדובר על הגדלת האמפר ל-16 שהיה על 8). אין לי מושג כמה זה עלה, כי הוא לקח מאיתנו כסף, אבל הרעיון הוא שלא ישבנו לבעלת הבית על הכיס בגלל זה, אחרי הכל באותה תקופה היה הרבה יותר חשוב שיהיה לנו חם בבית.

NightElf

New member
איזה מכה ../images/Emo5.gif

אני גם מפחד שתתרחש איזושהי תקלה שכזו, בעיה עם הדוד מים, בעיית חשמל, או צנרת וכו', ושזה תוקע את מהלך החיים ודורש זמן לתיקון

למעלה