רק רציתי לחלוק...

רק רציתי לחלוק...

עד כה הייתי שותפה פסיבית בפורום הזה. קראתי,החכמתי,התרגשתי ולפעמים קצת התיאשתי...ועכשיו אני רוצה לספר לכם (שמבחינתי לפחות)אני מתחילה מחר בבוקר דרך חדשה.לאחר שנתיים בהם ניסינו להרות,ללא הצלחה,החלטתי להחליך את הרופא נשים שלי לרופא אשר מתמחה בפוריות(פרופסור מרגליות)בשבילי זה לעלות מדרגה כי איפשהו לפני שנתיים עוד האמנתי שאני אנשור מהמירוץ המטורף הזה לפני ההפריה. הינה אני פה..עומדת מס חודשים לפני הפריה מחליפה רופא כי "משנה מקום משנה מזל"..נפוחה כולי מכל ההורמונים(ממידה 38 עליתי ל44) עם הרבה פחות חברים(כי היו לי דברים יותר "חשובים"בראש מלצאת לשתות כוס קפה איתם),עם בעל שחי את חיו לפי הקריזות שלי... אבל בכל זאת כניראה שאני עדיין אופטימית וכמו שאז מזמן מזמן לפני שנתיים האמנתי שכבר האיקקלומין יביא את הישואה,מאמינה עכשיו שהשלב אותו אני מתחילה עכשיו הוא זה שיביא לי את "התינוקי"שלו אנחנו כלכך מצפים!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מחזיקה אצבעות שלא תצטרכי לחכות עוד הרבה לפני ההריון. אני מאמינה שרופא שמאמינים בו - הוא חצי הדרך לתפרון, ומבטיח ראש שקט יותר לאורך התהליך. אז שיהיה בהצלחה.

שוב אני..

רק רציתי להוסיף שכל ההשתפכות הזאת היתה ממש לא מה שהתכוונתי לעשות כשהתחלתי לכתוב.אבל לא נורא כניראה הייתי צריכה את זה.מאחלת לעצמי הצלחה בדרך החדשה... |

בוליקי

New member
ברוכה הבאה לשהות קצרצרה../images/Emo140.gif

כולנו מכירות את המצבים שאת מתארת. פה תמצאי
חם ומשוגע (מהורמונים)... רק אל תתרגלי אלינו יותר מדי. ועוד דבר קטן מחוקי הבית: אצלנו משרשרים הודעות. כלומר אם יש לך מה להוסיף על הודעה שפתחת, פשוט תלחצי על "הוספת" תגובה וכך תשאירי מקום גם לבנות נוספות לפתוח הודעות... ב
ה
צ
ל
ח
ה

פּוֹנְג

New member
החלטה חשובה ובהצלחה בה.

ואם את כבר החלטת להיות אחת מאתינו
לא לאורך זמן אמנם כי את תיכף בהריון אז רק בקשה חשובה והיא לשרשר הודעות.

בהצלחה

בהצלחה ,בהצלחה והלואי שכולנו נגיע לרגע המדהים הזה גם אני יצאתי עכשיו מהשאננות ונכנסתי לטרוף............ נהייתי סגורה בתוך עצמי,ויש הרבה דברים שנראים לי שוליים. ומרגישה הרבה פעמים שבא לי להיכנס למיטה ולא לצאת ממנה עד שיגידו לי שאני מתחילה טיפול. בואי ניתחזק ביחד,וניקח נשימה , אני עדיין לא יודעת מה אני צריכה לעבור בישביל הדבר האמיתי הזה אבל אם צריך------------------אז להכל אני מוכנה. שוב בהצלחה בהמשך ושנגיע יחד לפורום השכן.

עינת ב6

New member
../images/Emo140.gifהי זוג יונים...

ברוכה הבאה לשהייה קצרצרה במחיצתנו...
קודם כל אני רוצה לאחל לך המון בהצלחה בדרך החדשה
, והלוואי הקצרה שלך
... דבר שני טוב עשית לדעתי שהחלפת את הרופא שלך לרופא מומחה בפיריון... אני זוכרת את הקושי שהיה לי לעזוב את הרופא שלי, וזה בהחלט לא פשוט!
לכולנו יש את הזמנים בהם אנחנו משאירים בצד את החברים , המשפחה , העבודה ועוד... ולכולנו יש את הימים המטורפים האלו מלאי הקריזות ומצבי הרוח...כן, כאן בהחלט תמצאי מקום מטורף שכזה...
אני שמחה לקרוא שאת מלאה אופטימיות וכוחות, ומאחל לך מכל הלב חמודה, שבמהרה תנתבי את הכוחות האלו למשהו מקסים שיצמח לך בבטן...
בינתייים אנחנו כאן, לכל דבר שתרצי או תצתרכי...
המון בהצלחה חמודה!

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

הגעת בהחלט למקום הנכון
כאן תוכלי לקרוא הרבה על החברים שאבדו בדרך
, על הבעל שמתאים עצמו לקריזות שלנו
וכמובן על הג'ינס מידה 38 (אני חושבת שאני אישית נולדתי במידה יותר גדולה מ- 38
) שכבר מזמן לא עולה יותר
. מאחלת לך לעבור בקרוב מאוד לפורום השכן (כן, כן, אני מתכוונת לפורום הריון
) ובינתיים שהות נעימה בחברתנו
. שיהיה לך יום נפלא

רוית ב

New member
זו את? אתמול בצאט חשבנו שאת בן../images/Emo6.gif

טוב - ברוכה הבאה לקצרצר, וסליחה שהתעלמנו ממך אתמול היית בצבע שונה ולא ידענו מי את.. דווקא שאלנו אותך ולא ענית - חבל... המידות של הג'ינס - תשכחי מהם עד לאחר שתלדי אז תחשבי על המידות בעזרת השם. בעל? - יחזיק מעמד - בחור אומלל כמו כל הבעלולים פה שמתפוררים תחת מגף ההזרקות לא פחות מאיתנו, שבהחלט מגיע לנו יחס מועדף. מחזיקה לך אצבעות ובהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!

ל א ו

New member
ברוכה הבאה לקצרצר ../images/Emo140.gif

הקפה איתנו יותר טעים, אבל מטעמים מובנים אנחנו מעדיפים שלא תישארי. מי יכול להסביר לזוג יונים על הדלת ההיא, כי נועם בחו"ל.

למעלה