רק רציתי לומר

!adidas

New member
רק רציתי לומר

שהצטרפתי היום לנוער מרצ ואני רק (!) בכיתה ז´ הבעיה היחידה היא שאין עוד ילדים מכיתות ז´ מכפר סבא שרשומים ולכן ההורים שלי לא יסכימו לי (כן כן, אני עדיין תלויה בהם) אז לכל מי שבכפר סבא ורואה את זה! אנא! נסו לשכנע מישהו שאתם מכירים והוא ב-ז´ לבוא לנוער של מרצ!!! אניוואי אני מתכוונת להשתתף בפורום הזה קבוע אז אני מאמצת לי סמלון קטנטון

מזל טוב!

אני אלון, אני יו"ר אזור שרון, אני משער שעוד תשמעי עליי... בכל מקרה, מזל טוב, ודברי עם איתי, תארגנו פרוייקט גיוסים לשכבות ז´, תביאי חברות שלך, יהיה טוב תקום קבצ"צ (קבוצה צעירה) לתפארת בכפ"ס!

כתה ז´

זה לא גיל מוקדם מדי לגיוס לאיזו שהיא תנועה פוליטית? ז"א, עם כל הכבוד לנערה הנחמדה, רוב האנשים בגיל הזה עדיין לא... בנויים/בשלים מספיק... אני לא רוצה שזה ישמע כמו אזהרה, אבל אם יהיה גיוס כללי של כתות קטנות, אנשים יתקבעו מהרגע שהם קטנים... לא נותן מרחב תימרון מחשבתי ל...הבשלה נורמלית עצמית (אני מקווה שהבהרתי את עצמי נכון, אני ממש לא ברור אני חושש) ז"א, אני מודע לעובדה שנוער מרצ מחנכים לחשיבה עצמאית וכו´ וכו´, אבל העובדה היא שכולם (כולם.) שמלאנים... ילד/נער בכתה ז´ שגדל בסביבה כזו, יצא שמלאני כמעט בטוח... אני יודע שאסור לי להתערב בעניינים פנמיים של הנוער, כי אני לא שייך אליו... אני גם לא נגד זו שהצתרפה חלילה וחס... אני רק נגד גיוס כללי מסוג זה... מקווה שאני לא אתפס כחוצפן (מביע את דעתי איפה שאין לי החלטה), ושדעתי תשמע... ערב טוב, - מתן

tali_le

New member
מתן מתן...

קודם כל תירגע... מותר לך לדבר כאן בלי שכל הודעה שלך תכלול אלף התנצלויות על עצם הכתיבה ובקשר לגיוס... נוער מרצ היא אכן תנועה שדוגלת בחינוך הומניסטי ולכן רמת השטיפת מוח שחניך שלנו עובר היא באמת הכי נמוכה שאפשר... ובכל זאת, אתה צודק - עצם השהיה בחברה שמאלנית כן משפיעה על דעותיו של אדם למרות זאת אנו יוצאים מנקודת ההנחה שאדם צעיר שבשל גילו לא יותר לא להשתתף בנוער מרצ יגיע לתנועות נוער אחרות - שפ יעבור שטיפת מוח מטורפת כמו שמספר עליה איתי בהודעותיו... הגיל של כיתה ז´ נובע גם מהבשלות שמתחילה בגילאים אלה וגם מכך שבגילך זה הילד כבר נחשף למגוון שעות פוליטיות וההשפעה עליו לא תהיה דרסטית כמו בגילאים קודמים

מסכים איתך

רק שואל... איזה תנועות נוער אחרות? לא מכיר הרבה תנועות נוער פוליטיות רציניות, מבקש שתאירי את עיניי... אני הגבתי להודעה על כתה ז´ בגלל שיצא לי השבוע לדבר עם שני ילדים בכתה כזאת (אני מניח שהם היו בכתה ז´ או ח´) ולא ממש התרשמתי... אולי הם לא האליטה, אבל הם פשוט... לא יודע... אני מניח שבגיל הזה אנשים (או אולי אלו שדיברתי איתם) פשוט לא מוכנים להקשיב... כ"כ בטוח שהוא צודק שהוא לא מוכן לתת לאחר להביע את דעתו... ואני מדבר על ימנים שניסיתי לשכנע במשהו, ולא שמלאנים... קטן מדי...

למעלה