רק רציתי לומר... שבשביל שיר במיוחד החלפתי את הסקר.. כדי שהרוב יקבע...
ה האוקינוס השקט New member 27/4/05 #1 רק רציתי לומר... שבשביל שיר במיוחד החלפתי את הסקר.. כדי שהרוב יקבע...
G Gilliana New member 27/4/05 #2 יופי של סקר! ../images/Emo45.gif ואני מבינה שנכון לרגע זה רק שתינו הצבענו...
S scully153 New member 28/4/05 #4 הסקר מתייחס לדיוויד וג'יליאן, נכון? לא למאלדר וסקאלי.. אז סליחה על השאלה (ואני באמת שואלת בתמימות), אבל מישהו חושב שהם "נשמות תאומות שיאהבו אחד את השני עד קץ הימים"?
הסקר מתייחס לדיוויד וג'יליאן, נכון? לא למאלדר וסקאלי.. אז סליחה על השאלה (ואני באמת שואלת בתמימות), אבל מישהו חושב שהם "נשמות תאומות שיאהבו אחד את השני עד קץ הימים"?
ה האוקינוס השקט New member 29/4/05 #8 אכן השאלה עליהם... וכיוון שעשיתי את הסקר הכנסתי קשת רחבה של תשובות ככל שהצלחתי לעלות על דעתי. אבל בכל מקרה תצחקי אבל אני מאמינה שהם בהחלט קרובים לעניין הנשמות התאומות (קצת הגזמתי עם קץ כל הימים...)
אכן השאלה עליהם... וכיוון שעשיתי את הסקר הכנסתי קשת רחבה של תשובות ככל שהצלחתי לעלות על דעתי. אבל בכל מקרה תצחקי אבל אני מאמינה שהם בהחלט קרובים לעניין הנשמות התאומות (קצת הגזמתי עם קץ כל הימים...)
1 1Shir New member 28/4/05 #5 הצבעתי שהם חברים טובים ולא יותר! אני לא רוצה להרוס את הדימוי התמים שלי!
G Gilliana New member 29/4/05 #6 המממ... דימוי תמים... ../images/Emo132.gif טוב, נשכח את השרשור ההוא... סתם! סתם!!!!!
1 1Shir New member 29/4/05 #7 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif צודקת! כנראה שאני תמימה רק באמונות שלי על העולם, אבל בפנטזיות שלי אני נהיית פחות תמימה...
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif צודקת! כנראה שאני תמימה רק באמונות שלי על העולם, אבל בפנטזיות שלי אני נהיית פחות תמימה...