רק רציתי לומר....

dont bug me

New member
רק רציתי לומר....

היי אני מאיה וכרגע גיליתי את הפורום ....דווקה נחמד אני מתההההה על מתיו!!!! קיצר רציתי לספר לכם שלפני שהתגייסתי הייתי בלונדון והלכתי לראות את ההצגה סטיות מיניות בשיקאגו עם מתיו (!!!) והיה ממש נחמד כי בסוף ההצגה השחקנים (וגם מתיו) יצאו לחלק חתימות ולהצתלם והיה ממש נחמד! אה וההצגה הייתה לא משו....היה מצחיק אבל מתיו היה יותר מידיי צ'נדלר... נו טוב יום טוב שיהיה לכם!

ariela88

New member
הוא חתם לך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo87.gif

ראית אותו
הוא היה קרוב אליך
וואי שמתי
שכולם פוגשים אותם חוץ ממניייייייייי
האאא וברוכה הבאה לפורום

Pagra Baleben

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

איזה כיף לך
ממש רציתי ללכת להצגה הזאת
אני ענבל
השתלבות נעימה

dont bug me

New member
הוא לא חתם לי...

לא היה לי דף...אבל צילמתי אותו והוא חייך..הוא היה ממי.... אבל האמת היא שההצגה עלתה 70 (שזה 500 ש"ח) פאונד ובאת שזה לא היה שווה את זה... אבל שטויות זאת הייתה חוויה!! אל תשכחו לראות היום חברים....... :)

500 שקל להצגה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

טוב נו, מת'יו פרי מופיע שם

L i l A L o

New member
וואווווווווו איזה כיף לךך!!!

שימי בבקהש את התמונה בפורום..
אם את יכולה.. וקצת הגזימו 500 שקל להצגה לא?
טוב חפיף אם זה מתיו פרי אז הכל טוב...
וכמובן ברוכה הבאה

dont bug me

New member
תראו

זאת הייתה ההצגה האחרונה (לא היו יותר אחרי זה...) ואני וחברה שלי קנינו את זוג הכרטיסים האחרונים....מן הסתם שזה יצא יקר... וחוצמזה כמה פעמים ייצא לי לפגוש את מתיו פרי, מיני דריבר ואת הזה שעושה את הקול של מו וקראסטי ממשפחת סימפסון?!?!? :)

ariela88

New member
צילמת אותו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo87.gif

הוא היה לידך|? הוא חייך לך|? מההההההההההההההההההההההה
למה רק לי הדברים האלה לא קרוים
אה... ואיפה עוד יצא לך לפגוש אותו

אריאלה את מקופחת../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

(לא שדברים כאלה קוריים לי אבל זה לא הפוינטה
)

ariela88

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo87.gif

אני מוכנה לעשות הכל אבל פשוט הכל בשביל זה

אז מה אם לא היה לך דף! הוא היה חותם

לך על הכרטיס או משהו!.. שראיתי תמונות אז היו לאנשים כאלה חוברות שראיתי שהוא חתם להם(חוברות על ההצגה) או שהיה חותם לך על היד!..חחחחחח

למעלה