רק רציתי לומר

רק רציתי לומר

שאני כבר 3 ימים כמעט בלי שינה. זה רשמי- אופק חולה בפעם הראשונה בחייה.... הגרון שלה אדום, היא סובלת מחום, נזלת וכאבים, וכיאה לתינוקת במצבה- היא בוכה בכל שעות היממה. הלילה ישנתי בערך 3 שעות (מצטבר), ומזל שאתמול בערב עמית לקח את אופק ונתן לי לישון שעה וחצי- אחרת הייתי מתמוטטת. סתם שתדעו שלהיות הורים זה לא פיקניק (זה אפילו לא פיק...) וחוץ מזה שגם אני עדיין קצת חולה.... ועוד ידיעה ש"עוזרת" לי בימים אלו- אחותי הגדולה - אמא לשלושה ילדים מדהימים, עזבה את בעלה לטובת גבר אחר. היא התאהבה במישהו אחר, והעדיפה לומר לבעלה ולעשות פסק זמן, מאשר לבגוד בו מאחורי הגב (האמת שאני מעריכה אותה על כך שהיא סיפרה לו), וגיסי מאוד כואב ומדוכא. בקיצור שמח.

fila

New member
היידי../images/Emo140.gif

קודם כל אני שולחת החלמה מהירה לאופק ולך, ואני מאוד מציעה לך אם יש אפשרות כזאת לבקש עזרה בטיפול בה עמית/סבא/סבתא או מי שרק יכול מכיוון שאת חייבת לנוח מעט שלא תתמוטטי גם את. ובקשר לאחותך, כל הכבוד על הכנות אבל בכל זאת? לקום ולעזוב בעל וילדים? אני מקווה שהיא לא טועה. מדהים כמה סיפורים כאלה אני שומעת לאחרונה- אחד מהם חברה מהעבודה, אמא לתאומים בני שנתיים שפתאום החליטה שמסגרת הנישואים ועניין ההורות לא מתאים לה אז היא מצאה לה מאהב, סיפרה לבעלה ועכשיו הם מנסים להגיע להחלטה מי יקח את הילדים היא לא רוצה כי ה כל העניין מלכתחילה- לא מתאים לה "להתמסר" לגידול הילדים והוא לא יכול כי הוא פשוט לא מסוגל גם לפרנס וגם לטפל בהם. בכל אופן אני מקווה שהעניינים יסתדרו, ואם יהיה לך כח אז תני כתף גם לגיסך, מסכן הוא בטח עובר גהנום....

רגע רגע....

היא אולי נפרדה מבעלה, אבל היא לא נפרדה מהילדים.... הילדים נשארו איתה בבית, וגיסי שכר בית בקיבוץ הסמוך. והכי מוזר- היא וגיסי ממש מסתדרים נהדר. כמו חברים. איך הוא לא כועס????

kisses

New member
אוי היידי חמודה באמת שישו ושימחו

אצלכם מאחלת לך רגיעה במצב ושהקטנה ואת תחלימו במהרה

שמופית

New member
../images/Emo101.gif החלמה מהירה לאופק

ותנצלי את הסופ"ש להשלמת שעות שינה !! תני קצת לעמית ולסבתות לטפל בה ואל תזניחי את עצמך !!! את לא אנוכית, את עושה את זה בשביל אופק !!!
בקשר לאחותך, עד כמה שזה כואב לפרק משפחה ומערכת יחסים (ובשלב זה של חיינו נראה אפילו בלתי נתפס), אני מאוד מעריכה אותה על הכנות ועל זה שהיא הולכת אחרי צו הלב והאושר שלה ולא נשארת במקום שלא טוב לה. אז בצד העידודים לגיסך, חזקי גם את אחותך
מאחלת לכם סופ"ש רגוע

סמיילי22

New member
../images/Emo101.gifהיידי תרגישי טוב את וביתך

ובאשר לאחותך - תני לה לחיות את החיים שלה, לעשות את הטעויות שלה. אחרי הכל את לא אחרית עליה. קבלי
ממני

nikit1

New member
איחולי החלמה מהירה לקטנטונת

ולך- ימים רגועים יותר עם שינה נורמלית... מקווה שבקרוב תהיה תקופה נעימה יותר

רחלילי

New member
היידי

מקווה שאופק מרגישה טוב יותר? לא רואה משהו ממך מהלילה, זה אומר שישנת? או שאני לא רואה טוב? אני מקווה שתוכלי לנוח את השבת. ולגבי אחותך...לא יודעת מה לומר. יש מצבים שאם לא הולכים בהם עם הרגש חיים כל זמן בתחושה של בלבול וכעסים. אוי זה משהו שהיא היתה חייבת לנסות כדי אחר כך לחיות בשלמות את חייה. הכי חשוב: רפואה שלמה לאופק ומילוי מצברים לך.

נופר30

New member
אויי שתרגיש טוב אופק

ואני מקווה שאת לא תתמוטטי מהעייפות ולגבי אחותך ? חוץ מלחזק את ידך אני לא יודעת מה לומר אני אומר את מה שלי אמרו פעם ( למרות שזה מעצבן ) העיקר שהיא תהיה מאושרת כי אז אחרים סביבה יהיו

חדשות טובות../images/Emo57.gif

שתינו מרגישות טוב יותר, ואתמול בלילה ישנו כולנו , עם קצת הפסקות בכי- אבל בגדול הייתה זו שינה מחלימה.... הדבר היחיד שמציק לנו זו נזלת מעצבנת שגורמת לשתינו לנחור.... תודה לכולן על הדאגה , האמפטיות והסימפטיה!

Hadar p

New member
קודם כל שאופק תבריא מהר../images/Emo101.gif../images/Emo41.gif

ואני שולחת לך
ענק של עידוד

החלמה מהירה ../images/Emo184.gif

קודם כל החלמה מהירה לילדה, ובקשר לאחותך אני מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר

למעלה