רק רציתי לומר.......

ק-ס-ו-מ-ה

New member
רק רציתי לומר.......

שהמצב הנפשי שלי מעורער היום...
ביליתי יום שלם עם שתי בנותי והן הצליחו להוציא אותי מדעתי ולהוכיח לי מי באמת המחליט בבית הזה. מזל שיש מחר.

ק-ס-ו-מ-ה

New member
זהו ש........

אנחנו שלוש בנות....וכמו שאתה יודע המשולש הזה מסוכן לבריאות......חחחחח המריבות, הדווקא שהן עושות, הבכי הממושך, השתלטנות שהן מפגינות. ואני מצידי, שיקחו מה שהן רוצות רק שיהיה שקט...(אסרטיביות לשמה
)

liz_liz

New member
../images/Emo6.gif

רק היום ? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דרך אגב ... יש לך ד"ש מההוא אתמול בלילה ....

ק-ס-ו-מ-ה

New member
רק היום??? לא מספיק?

זה יום אחד יותר מידי..... זהו אמא, עכשיו אני מבינה את שאמרת כשהיינו קטנים :"כשתגדלו תבינו למה אני כועסת, הלוואי והילדים שלכם ירגיזו אתכם כמו שאתם מרגיזים אותי"........איך שגלגל מסתובב לו.

קסום

New member
רק רציתי לאמר.......

כשאת עצובה גם לי פתאום אין חשק להיות יותר שמח אם בליבך יש אבן, שאת שלוותך חדרה אל מול עצבך, אני מונח שרוע כואב ולא רגוע וליבי ניחומים לך שולח כשאת עצובה, כשאת עצובה בצבא הכי חזק שבעולם אלחם למענך את התקווה האמיתית שבחיי שואב אני ממך בבקשה לעולם היי מחייכת כי כשאת נעצבת אני כמו לא קיים אם רק תחייכי אפילו גם כשאין לך אני אדהר על דרך, אני אהיה למלך אם רק תחייכי כל צרותיי ייעלמו ברגע אושרי ישוב לפתע ולא אראה דמעותייך אם רק תחייכי, אם רק תחייכי בצבא הכי חזק שבעולם אלחם למענך את התקווה האמיתית שבחיי שואב אני ממך בבקשה לעולם היי מחייכת כי כשאת נעצבת אני כמו לא קיים אני לא קיים

liz_liz

New member
שלום שלוםםםם../images/Emo25.gif

רק דיברנו על ... מה נשמע ?????????????????????????

למעלה