רק רציתי לומר לכם,

אלדד26

New member
רק רציתי לומר לכם,

שתדעו - היחס בין הגברים לבין הנשים בקורס נהיגה מונעת (לא רענון - הקורס לעבריינים
) - עומד על 1 ל - 4. אז או שהגברים יותר עבריינים, או שהגברים חסרי מזל יותר, או שהנשים יוצאות בלי דוחות (מכל מיני סיבות)...
וחוץ מזה, היה צחוקים לא נורמליים. אנשים שרוטים לחלוטין (פגשתם פעם מישהו שעשה 20 נקודות תוך חודשיים? וזה רק הדוחות שהוא שילם עליהם, לא כולל את אלו שהוא עדיין לא שילם
)

babe10

New member
די!!!.....

באמת? ואני חשבתי שנשים לא יודעות לנהוג...
מה שכן, באמת לנשים יותר קל לצאת מזה, למרות שבפעם האחרונה (והראשונה והיחידה ) לא הצלחתי... אולי שווה להגיע לקורס כזה עם כזה מאזן כוחות...
בינתיים, סע בזהירות. פסדר?..

הכל תוצאה של הכוח שיש לבחורות

מצב היפופוטמי: שוטר עוצר בחורה על מה שזה לא יהיה, יש סיכוי גדול שהוא יוותר לה כי היא בחורה והיא עושה לו עיניים ומפזרת ת´שיער וכו´ ... שוטרת עוצרת בחורה, שתיהן נשים, יש לשוטרת שהיא נדמה לי על פי רוב בחורה עם עקרונות פמיניסטיים אינטרס לשחרר את הבחורה כי היא בחורה. ואני בכלל לא מדבר על מצב שהשוטרת לסבית ...
אז מה יצא לנו כאן ? 1 ל 4 אמרת ? אני חושב שיצאנו בזול
וואי אני הולך לקבל על הראש עכשיו

אלדד26

New member
לא זוכר מי זו הייתה

אבל דווקא מישהי סיפרה לי על מצב ששני שוטרים עצרו אותה (הם היו ביחד), הזקן כבר היה מוכן לתת לה ללכת - ודווקא הצעיר מלא ההורמונים לא וויתר. (או שאולי הזקן יותר חרמן? לא יודע...) בכל אופן, אני חושב שרק בגלל המיתוס לגבי השוטרים שמשחררים בחורות, הם דווקא לא משחררים בחורות. אני נתפסתי לפני שבוע על אי עצירה בעצור (רמזור מהבהב, האטתי מאוד, באמת שלא היה שום רכב - חוץ מהמשטרה... ונסעתי...) - והוא ויתר לי. לא יודע למה, אבל הוא ויתר לי

נו באמת, זה נכתב בצחוק

לא צריך לקחת קשה כל דבר שאני כותב, תגידי שזה הומור גרוע - בסדר, אבל אני בטח לא באמת חושב ככה ...

אלדד26

New member
מה הקשר בין...

נסיעה בזהירות לבין נסיעה במהירות?
אין שום קשר. יש מספיק מדינות בעולם בהן יש כבישים שבהם אין הגבלת מהירות. בישראל אנשים נוהגים כמו משוגעים על הכביש (מיליטריזם אמרתי?), וזו הבעיה האמיתית. ובכל מקרה, אחרי שיצאתי בלי שלילה (נס, נס) אני נוהג כחוק... רק מהפחד.

babe10

New member
צודק...

אין קשר בין נהיגה במהירות לנהיגה בזהירות. בדיוק מה שאמרתי..
הבעיה הרבה יותר מורכבת מזה. מיליטריזם, עצבנות יתר מהחדשות, ח#& כבישים. הכל נכון. ודווקא בגלל זה צריך לסוע לאט. כשיהיו לנו כבישים ברוחב ואיכות כמו בגרמניה נוכל לסוע במהירויות כמו בגרמניה. אבל , בעצם, זה מה זה לא קשור לפורום הזה... ולגבי הפחד, מה זה משנה מה הסיבה, העיקר שאתה נוסע בזהירות. אני בטוחה שיש איזה בנאדם או שניים שיהיה להם עצוב אם יקרה לך משהו ח"וח. Take Care

אלדד26

New member
חפיף - תחשבי על כל האנשים

שישמחו!!! (נדבקתי מהטמבל, אני חושב)

voguemaster

New member
צודק צודק צודק וצודק!

מה לעשות, לאנשים מסוימים יש NEED FOR SPEED
בכלל, כשאתה מרגיש שהעולם עובר ממולך לאט מדי זה קצת מציק...
אלי

גם אני פושעת, פליטת קורס עבריינים

ובקורס שלי היה אחד עם 40 נקודות. מה זה ? לא שוללים לו בסכום כזה ? בטח הפיל את המערכת של משרד הרישוי. אבל בהחלט קטעים שם. ואצלינו היו קצת יותר בנות (בערך יחס של 1:3)

אלדד26

New member
../images/Emo32.gifברור ששוללים

ולכל מי שלא יודע - הנה החוקים: 1. כל נקודה שצברתם נעלמת אחרי שנתיים. 2. אם הגעתם ל-6 נקודות או יותר, חוק מספר 1 לא תקף עד לביצוע הקורס. 3. בין 6 ל - 10 נקודות אתם עושים קורס וכל הנקודות נעלמות. 4. בין 10 ל - 16 נקודות אתם עושים קורס, הנקודות נעלמות, ואתם נשללים לחודש נוסף. 4. בין 16 ל - 20 נקודות אתם עושים קורס, הנקודות נעלמות, ואתם נשללים ל - 3 חודשים נוספים. 4. מעל 20 נקודות אתם עושים קורס, הנקודות נעלמות, ואתם נשללים לחצי שנה נוספת. לידיעתכם

pachanga

New member
אחחח מה לא תמציא על הנשים....

אבל תמיד בסופו של דבר הנשים אשמות.. תראה בארה"ב אני כאן חודש אין דבר כזה "תאונות דרכים" או כאלה שעוברים על המותר... טוב ישראל עכשיו זאת לא דוגמא... תאונות בארץ זה מלחמה בפני עצמה

אלדד26

New member
אני אמרתי

שהנשים אשמות? חלילה. אני מניח שהגברים באמת פשוט יותר עוברים עבירות. בכל מקרה, מזתומרת "אין דבר כזה "תאונות דרכים" או כאלה שעוברים על המותר"? תאונות דרכים זו המצאה ישראלית? על מה את מדברת?

למעלה