רק רציתי להודיע

• פותח הנושא gah
  • פורסם בתאריך

gah

New member
רק רציתי להודיע

הגעתי בדיוק לפני כמה דקות הביתה, פתחתי לראות את טקס האמי ותאמינו או לא: המירוץ למיליון לקחו את האמי בריאלטי שואז (ניצחו את אמריקן איידול והישרדות). עם כל הכבוד למירוץ למיליון שכבר ראיתי את הארבע עונות שלו ושאני אוהב מאוד, הישרדות מבחינה טלוויזיונית, מבחינת רייטינג, הפקה ובכלל כתוכנית עולה בכמה רמות על המירוץ למיליון (גם ברייטינג אגב).. טוב, בכל זאת, אמריקיאים...

MM22

New member
עכשיו אנחנו יכולים להיות רגועים

לא משנה איזה שמועות היו בקשר למרוץ למליון , עכשיו רוב הסיכויים הם , לדעתי , שתהייה עונה 5 ללא איומים לגבי עתיד הסדרה . אני מאוד שמח שהמירוץ למליון זכה !!!!

gah

New member
וגם אם לא, הישרדות 1,2 ו-4 לוקחות

בהליכה כל עונה של המירוץ למיליון, ושוב להבהיר, אני חולה על המירוץ למליון.

אסלנדי17

New member
זה לא משנה

הקונספט איבד את העיניין שבו אחריי העונה השלישית... אני חושב שאם יוצאות עונות חדשות של ריאליטי אהובה זה רק מוריד ממנה... להשרדות היה את האפקט שלה והוא נגוז...

¥ Adi ¥

New member
כל אחד והתוכנית המועדפת עליו

מסתבר שהאמריקאים מעדיפים את המירוץ למיליון (גם אני...) אבל זה לא אומר שהתוכניות האחרות לא טובות מספיק או משעממות. יש הרבה אנשים שיחשבו שדווקא המירוץ למיליון משעמם, כל אחד והטעם שלו בתוכניות ריאלטי.

gah

New member
טעות, טעות חמורה

האמריקאים מעדיפים את הישרדות בערך פי 3 ממה שמעדיפים את המירוץ למיליון. הרייטינג של המירוץ למיליון לא מדגדג את הרייטינג של הישרדות, המירוץ למיליון לעומת זאת זכה להערכה של חברי האקדמיה.

¥ Adi ¥

New member
האמריקאים מעדיפים את הישרדות

אבל בכל זאת הם בחרו את המירוץ למיליון. אני מעדיפה את שתיהן באותה מידה, למרות שהעונה החמישית של הישרדות משעממת יותר מהקודמות (מהראשונה והשנייה כי לא ראיתי את השאר-יס...)

gah

New member
או שאת *** או שאת ***

לא האמריקאים הצופים בוחרים מי לוקח את האמי אלא חברי האקדמיה שהם מומחים. אם זה היה תלוי באמריקאים עצמם, אלו שצופים בתוכניות אפשר היה להגיד במונחים ישראלים שהישרדות היה נינט טייב והמירוץ למיליון היה טל לופסקו. למעלה מ-20 מיליון ממוצע צופים לפרק בהישרדות, הגמר של המירוץ למיליון מגייס אולי חצי מזה.

¥ Adi ¥

New member
וזה אומר שחברי האקדמיה

שהם מומחים בחרו את המירוץ למיליון כי לדעתם התוכנית הזאת יותר טובה משאר התוכניות שהיו מועמדות לפרס. אני לא יודעת לפי מה הם בוחרים אבל זה נראה שהרייטינג הוא לא אחד מהקריטריונים לבחירה לפי הנתונים שאמרת פה קודם. ואהבתי את ההשוואה לנינט טייב וטל לופסקו...חחח

gah

New member
נו אבל זה מה שאני אומר

המומחים בחרו אותה כי לדעתם היא תוכנית יותר טובה, מסכים. עם שלא בוחרים לפי הרייטינג אני גם מסכים. זה שהמומחים בחרו את המירוץ למיליון אומר שהאמריקאים מעדיפים את זה על הישרדות, עם זה אני לא מסכים!!! כי את זה קובע הרייטינג (את מה האמריקאים מעדיפים).

¥ Adi ¥

New member
אתה יודע מה...

עכשיו שאני חושבת על זה אתה צודק, הבחירה שלהם במירוץ למיליון לא משקפת את הדעה של כולם. למשל אני, לא מסכימה כ"כ עם הבחירה שלהם לשחקנית הטובה ביותר בקומדיה (אבל זה לא קשור לפורום אז...) ועוד משהו ששכחתי לשאול קודם...חברי האקדמיה, כמה אנשים הם בכלל?

למעלה