רק רציתי להודיע...

רק רציתי להודיע...

שבגלל טיול שנתי שאמור להיות לי בימי רביעי-חמישי אני לא אהיה בפורום...לאיפה? אהההה להר עם מ` בשם ולמחל עם מ` בשם...בכל מקרה, זה יוצא לצערי דווקא ביום של שביתה מיועדת!!! < לועסת את שערה בעצבנות> בכל מקרה, גם ביום שישי אני לא אהיה הרבה כי זה גם יום מנוחה וגם שוק פורים שבית-ספרי הדפוק מחייב אותי ללכת אליו! בכל מקרה, אני לא אהיה פה! -ליאת-

רק חזרתי....

וכבר אני הולכת שוב ביום שלישי...לאיפה? לביריה...ומפסידים לימודים! וווהווווו!!! זה יום שלישי בעשר בבוקר עד עשר בלילה אז אני אהיה ביום רביעי....בכל מקרה...טיול שנתי....היה נחמד לכל המתעניין...מישהי חשבה ששברה את הרגל בחדר שלנו אז אני ומלכי, חברתי המוזרה/משוגעת צעקנו לאורך כל הקיבוץ ``חובש!`` עד שהערנו את 2 המורים לשל``ח שלנו...שלומית וצביקה הצמד חמד...(שמן הראוי להזכיר שהם היו באותו החדר למרבה החלחלה!) והם העירו את החובש שנורא התעצבן....למה זה מעניין אתכם, אתם שואלים? כי חזרתי מטיול ואני עיפה, רעבה ומטונפת (ועצבנית!!!) אז חייבים לקרא את זה! איזה טריילר חמוד יש! ראיתי רק את התמונות ושמעתי אותו כי בגלל בית-ספרינו הדפוק איחרנו לחזור ולא ראיתי אותו בחדשות!!! באאאאאאאסה!!!!!!! טוב....אם מישהו הצליח להוריד את הטריילר או מצא אתר שיש בו את הטריילר, אבל לא רק ששומעים, שיביא לי!!! בתודה, -ליאת-

yearak

New member
תבחרי ב - 56K

ואם לא אז סורי, החיבור שלך איטי מדי

למעלה