רק רציתי להגיד .......

ortal_sh

New member
רק רציתי להגיד .......

בוקר טוב לכוווווווווווווווווווווולם
שיהיה לכם יום נעים עם הרבה חיוכים וצחוקים ! תשכחו מהאכזבות ותמשיכו הלאה, אין טעם לשקוע בעצבות (במיוחד את מרינוש- אני מקווה שתרגישי יותר טוב היום), זה לא פשוט אבל אין ברירה- חייבים להמשיך הלאה !!! דרך אגב איפה ליאור נעלם? ניקולי ידוע לך משהו , וחוץ מזה מה שלומך, ניקולי ? סידי: היום (בשעה הזאת) אתה עדיין ישן - תנוח תנוח - מגיע לך ! בקיצור, מה שלום כולם ? טוב אני חייבת ללכת ללימודים, אז שיהיה לכולם סוף שבוע רגוע אור-טל

@@

New member
אורטלוששששששש

יקירתי גם לך שהיה סופשבוע רגוע ונהדרררררררררררררר, יום נפלאאאאאאאאאאאאאא ונהדררררררררר אוהבת ריקי

sidi

New member
בוקר טוב

לך אורטל ולכולם, נכון, יום שישי בשעה הזאת אני עדיין ישן. אז שיהיה לכולנו סוף שבוע נעים ושקט.
סידי

@@

New member
סידוש, בוקר נפלאאאאא

למה לא, תקום רק עכשיו, אני כבר מ-07:30 על הרגליים, אבל זה מגיע לך אחרי "העבודה הכל כך קשה" שהייתה לך השבוע. יקירי שבוע טוב ושקט.
ריקי

~מעיין~

New member
אור- טלי../images/Emo41.gif

אורטלוששש מה קורה חמודה? את יודעת הסתכלתי מקודם באינפו שלך וראיתי שאת לומדת תעשייה וניהול את יודעת שגם אני? זה אחד הדברים המעניינים... אז שיהיה לך בהצלחה אוהבת מעיין

ortal_sh

New member
מעיינוששששש

שלום גם לך מתוקה , אצלי הכל בסדר . ולגבי הלימודים שלך , עז עכשיו אני יודעת שגם את לומדת תעשיה וניהול אבל הסתכלתי באינפו שלך , וראיתי שאת רק בת 15, איזה בית ספר מלמד כבר מהגיל הזה תעשיה וניהול - ויש לי עוד שאלה- באיזה התמחות - אני למשל בהתמחות בשיווק (זה באמת מעניין) ומה את ? (או שבכלל אתם עדיין לא נכנסתם להתמחויות) . בכל אופן נחמד גם לשמוע ממך ? מה איתך ?? הכל בסדר ?? אור-טל

~מעיין~

New member
אורטלושששש

בתיכון שלי יש כל מיני מגמות ואחת מהם זה תעשייה וניהול אבל אנחנו לומדים בצורה מקיפה ולא משהו אחד בלבד כמו למשל רק שיווק בעתיד אני מאמינה שזה כבר מתחלק להתמחויות כמו אצלך.. ושיווק זה באמת מקצוע מעניין נתנו לי לעשות על זה עבודה לפני כמה ימים אני חולה על המקצוע... שיהיה לנו בהצלחה! אוהבת מעיין

למעלה