רק רציתי להגיד

TwigTwig

New member
רק רציתי להגיד

שהתחלתי לשמוע את אירוסמית' סתם כעוד להקה מגניבה שאפשר להוריד שירים שלה באינטרנט למחשב, ואני חייב להגיד שהלהקה הזאת ממש שאבה אותי לתוך המוזיקה הזאתי, ועכשיו אני פשוט לא מפסיק לשמוע אותם, ולא סתם לשמוע אותם- כל פעם כשאני שם דיסק שלהם במערכת אני מתמלא אושר. להקה אדירה ואני רק מקווה שלא יחליטו להתפרק.

ErezLahat7

New member
ברוך הבא לפורום

יש משהו ספציפי שאתה מעוניין לדעת לגבעי חברי הלהקה? חברי הלהקה הם - סטיבן טיילר (ולא טיילור)- סולן, מנגן על מפוחית, קצת קלידים ו-'תוף מריים'
ג'ו פרי - מנגן בגיטרה חשמלית (LEAD GUITAR) בראד ווויטפורד - גיטטרה חשמלית (Rythm Guitar) טום האמילטון- גיטרה באס ג'ואי קריימר - מתופף נשמח לשמוע איזה שירים אתה אוהב במיוחד. אני אישית ממליץ לך לקנות אלבומים (ולא להוריד) זה פוגע בחווית השמיעה. מומלץ לך להתחיל עם Big Ones..

SaintJohn

New member
ברוך הבא לפורום../images/Emo140.gif

אני שמח לקרוא שאהבת את המוזיקה של אירוסמית' ושהיא גרמה לך לרצות לשמוע עוד ועוד ממנה. ולא חסר ממנה, כי לאירוסמית' יש המון אלבומי סטודיו, אוספים ואלבומי לייב שהם הוציאו מאז האלבום הראשון ב-1973. גם המוזיקה עצמה מגוונת ויש לאירוסמית' שירים בסוגים שונים ומגוונים של סגנונות. נשמח לדעת איזה שירים שלהם אתה הכי אוהב. אנחנו לא ממש מעודדים הורדות פה בפורום (כמו בכל תפוז), אבל אם תגיד איזה שירים אהבת אז נוכל להמליץ לך לקנות אלבומים עם שירים דומים ולא פחות טובים. ואיזה סוג מידע על אירוסמית' אתה רוצה? יש הרבה מה לספר עליהם... תהנה לך כאן אצלנו

למעלה