רק רציתי להגיד

סיון b

New member
רק רציתי להגיד

בוקר טוב לכולכם, חמודים. שיהיה לכולכם יום נפלא!!! וכמובן, אתם מוזמנים להפגין נוכחות ולכתוב לי כדי שלא ישעמם לי שוב..... בבביייי סיון

~דויד~

New member
בוקר טוב, יקירה ../images/Emo42.gif

היום אני מתחיל ללמוד לקראת תואר II !!!! איזה כייף !!!!

אורלי_ל

New member
בוקר טוב לכולם!!!

לאלה שעסוקים ולאלה שאין להם מה לעשות... שנאמר: "אם אין לכם מה לעשות, אל תעשו את זה פה..."

תליב1

New member
בוקר

כן, אני אותה תליב. אני פשווט בעבודה. סיון, שימי לב שכתבתי לך הודעה למטה יותר. "ואוו" משהו. יאלה, תכתבו לי משהו. מי הולכת ללמוד היום? יום ראשון שלי באוניברסיטה. תליב

סיון b

New member
תליב חמודה,

בוקר טוב! שתהיה גם לך הצלחה בלימודים. ותספרי גם את מה את לומדת, איפה וכו´.... אנחנו כבר חברות טובות לא????? בכל אופן, כן, ראיתי את ההודעה שכתבת לי, אבל לא עניתי עליה... תגדיו שאני עיוורת וכו´ וכו´, יכול להיות שכך אתן חושבות. אני לא. גם חברות שלי לא, והן הרי אלה שיכולות להעיר אותי.... אני באמת לא מוצאת סיבה לפקפק בכנות שלו, ובמניעים שלו, ובסוג הקשר שהוא רצה איתי.... מצטערת. תליב, חמודה, שמחה שאת כאן. תהיי בקשר. סיון

תליב1

New member
לימודיה של תליב

אני לומדת בבן גוריון. תואר באומנות + רקע טיפולי (מדעי ההתנהגות/ ע.סוציאלית- עוד לא יודעת) במטרה להמשיך לתואר שני בלימודי תראפיה באומנות. מה איתכן? תליב.

סיון b

New member
תליב, מתוקה

נשמע אחלה מה שאת לומדת... אותי נורא מענין פסיכולוגיה - מדעי ההתנהגות. התחלתי, כרגע, עם קורס אחד - פסיכולוגיה בחינוך. מקווה להמשיך הלאה, אם זה יסתדר לי עם העבודה. יהיה טוב!

deep ocean

New member
כאשר התחלתי את לימודי התואר

הראשון, חשבתי שגם אעשה תואר שני במשהו טיפולי חשבתי שאלך להיות פסיכולוגית אחרי שנה של התנדבות במוסד לחולי נפש (היינו צריכים כחלק מלימודי מדעי ההתנהגות להתנדב שנה במוסד כזה/בכלא/במקום אחר וכו´-יש לי כאלו סיםפורים מהמקום הזה, חבל על הזמן!!! באמת שחבל על הזמן!!) הרעיון להיות פסיכולוגית ירד מהר!! :) במקביל, גיליתי את העולם המופלא של הסוציולוגיה (שגם אהבתי בתיכון) הוא נגלה במלוא יופיו והדרו בלימודים ומשך אותי לתוכו ההנאה שלי מסוציולוגיה היא אדירה אני ממש אוהבת את התחום!!! מרותקת לתחום מתעניינת בו נמצאת בו כיף לי שאני ממש אוהבת את מה שאני הולכת ללמוד הרבה אנשים לומדים דברים בשביל הכסף שיכניס להם המקצוע אני ממש לומדת את מה שמעניין אותי ונהנית מכל רגע באופן ספציפי אני נמשכת לתחום המגדר gender הייתה לי מרצה מדהימה בתחום בתואר הראשון אני עדיין בקשר איתה היא בן אדם מופלא פשוט מופלא! בכל אופן, בנוסף חשבתי על להיות מנחה לפסיכודרמה אבל משהו אמר לי שזה לא הייעוד שלי :) אני מאד אוהבת פסיכודרמה ולעת עתה אני אהיה בצד השני של הדבר-אני הולכת להצטרף לקבוצת פסיכודרמה אבל מי יודע...דברים משתנים...אולי גם אעשה את המסלול הזה מתישהו :) אוהבת מיכל

תליב1

New member
מיכלי, ספרי לי סיפורים "שחבל על

הזמן" נורא מעניין אותי. מה עשית שם? זה כמו מין הוסטל? או מה?

deep ocean

New member
המממממממ

קודם כל מה עשינו שם? היינו (אני ועוד 2 בנות) צריכות לעשות להם פעילות שבועית במשך שעה וחצי. אני חושבת שלקחו לי כמה חודשים טובים לא לפחד כאשר אני מגיעה לשם. ההליכה למקום מפחידה, בדשא בחוץ אנשים מדברים על עצמם, בפנים יש כאלה שצועקים וכו´ וכו´. אין לי כח פשוט לכתוב. אני חושבת שאת רוב החוויות קשה להעלות על הכתב, הם נשארות לעצמך בפנים. בפעם הראשונה שבאנו לשם זה היה ממש מפחיד כל העיניים ננעצו בנו והם מסתכלים חופשי ללא "משחקים" של אנשים לא חולים משום מה הם נטפלו אלי דווקא :) התייחסו ישר אלי ה"מנהיג" של החבורה שאל אותי שאלות איך קוראים לי ודיבר איתי ואני עניתי בכיף באנו לדבר איתם לא להיות מעליהם הרי אז דיברנו וכו´ ואז הוא צעק באיזה שהוא שלב בקול חזק!!!!! חברים תכירו זאת מיכל- היא חולה חדשה במחלקה!!! האאאאאאא זה היה קטע מפחיד לא משנה קשה לי לתאר במילים בכלל מה היה שם בפעם הראשונה שבאנו בכל אופן............לילה טוב חלומות פז :)

soulbird

New member
היי יום ראשון בלימודים

שעבר יחסית בסדר .קורסים מעניינים . לא מתלוננת (לומדת מדעי ההתנהגות שנה ג´) אצלי הקטע של הסיציולוגיה לא ממש עיניין אותי. בשנה א´ הייתה לי מרצא לסוציולוגיה שהייתה חברה בקבוצה שאני חושבת שהיא נקראת שדולת נשים או משהו כזה. כל הרצעה הייתה באה עם הדעות הפמיניסטיות שלה ואותי ודי עיצבן. ולפניכן היה לי מנכה לאיזה פרויקט שהיה פרופסור היתמחה בתחום הג´נדר מיגדר והיה לי ויכוח די חריף איתו על איזה נושא . תחום הסוציולוגיה מעז היה תחום שעיצבן אותי. ערב נעים אני

deep ocean

New member
אני חזרתי הביתה לפני כחצי שעה!

היה ממש טוב!!! הכרתי כבר מלא אנשים הייתי בקורסים מעניינים מאד היה נפלא!! המממממ בקשר לג´נדר למה מעצבן אותך פמיניזם? טוב אני לא אחזור לדיון הארוך שהיה לי בפורום דרך הלוחמים איתך (לגבי פמיניזם), אבל לפעמים אנו יודעים שאנשים צודקים וזה מעצבן אותנו. אין סיכוי שזה העניין? ואת עוד אומרת שמאז התחום הזה מעצבן אותך. תחשבי קצת, חבל לשנוא תחום בגלל דיעות של מרצה שלא אהבת. את לומדת מדעי ההתנהגות כמו שאני למדתי, אז לאיזה תחום את כן מתחברת יותר? והאם בסוציולוגיה יש תחום שכן מעניין אותך? מתוקה אל תביני אותי לא נכון אני לא מנסה לשדל אותך לאהוב סוציולוגיה או לאהוב ג´נדר כמוני אני רק רוצה שלא תפסלי דברים בגלל שאדם מסויים עיצבן אותך מה את אומרת? ואיך היה המפגש עם האנשים וכו´? ואיך את מרגישה בלי קשר? :)

סיון b

New member
אורלית בוקר טוב!

אני בקטע של יחס אישי לכל אחד היום! אז רציתי להגיד לך שיהיה לך יום מקסים! מקווה לראות אותך כאן גם בהמשך.... סיון

סיון b

New member
דויד יקירי,

קודם כל בוקר טוב! דבר שני שיהיה לך המון הצלחה בלימודים.... תספר: איפה אתה לומד? ומה????? יום נפלא! סיון

~דויד~

New member
סיון המתוקה, תודה רבה

אני לומד לתואר שני באוניברסיטת תל-אביב בפקולטה להנדסה. תחום מערכות- הנושא: "תקשורת ועיבוד אותות". השיעור היום היה נפלא ומענין. פגשתי תלמידים חדשים וטילתי להנאתי באוניברסיטה. הפעם מנקודת תצפית של אדם בוגר בהרבה לעומת תקופת התואר הראשון. זה פשוט כייף לראות את הדברים ממקום אחר. ואגב, מחר אני חותם במקום העבודה החדש שלי.
באהבה, דויד

למעלה