רק רציתי להגיד...

orel4400

New member
רק רציתי להגיד...

סורי שאני משגעת אותכם אבל רציתי להגיד משהו חשוב רציתי להגיד תודה לפורום שאתם נותנים הזדמנות שווה לכולם. במיוחד ביקי.. מסכנה שאני משגעת אותה בשאלות ולחן שגם אותה אני קצת משגעתת ולרון... תאמת אני לא מכירה הרבה אבל רציתי להגיד לכם תודה על מה שאתם עושים ובקשר לזה שאתם עונים על השאלות של כולם ומביאים תחרויות מעניינות ונושאים מעניינים... אז רק רציתי שתדעוו שאתם אחלה פורום ובכלל אחלה של ילדיםםם ועזבו שטויות על כל מה שמציק לכםםם שירשור לא שירשור חחחח אז שתיהיה שבת שלוםם לכולם!

chen010189

New member
מה קרה שכולם מודים לנו היום../images/Emo3.gif?

*מרגישה מיוחדת*, אין בעד מה! זאת מהות הפורום אחרי הכל
ואת לא משגעת אותי

orel4400

New member
מרגישה מיוחד אה?

חח אם אני לא משגעת אז בסדר.. למה עוד מישהו הודה לכם היום?

orel4400

New member
חןן

את יודעת משהו על התחרות שהפרס שלה קשור במיכאל אלוני? כאילו מיכאל אלוני עצמו או משהו קשור אליו?

chen010189

New member
אמ... אני יודעת כי

אני הבאתי את התחרות
למרות שכרגע עוד אין פרטים מדויקים. כשהכל ייסגר סופית היא תיפתח, וזה ייקרה קרוב לחנוכה... וכן, הפרס קשור במיכאל אלוני עצמו, הכי שווה

orel4400

New member
ברור שהכי שווה

כאילו יש מצב שנראה אותו או משהו כזה? חח וכרגיל יש לי שאלהה עם את רוצה נגיד להביא את מיכאל אלוני לפורום.. כאילו לא להביא כיבוא להתארח בפורום איך את עושה את זה?

chen010189

New member
לא אומרת כלום.. חכו ותראו בעצמכם../images/Emo8.gif

אירוחים בפורום לא מארגנים לבד, זה בשיתוף עם תפוז. ולא, למקרה שחשבת
הפרס הוא לא אירוח של מיכאל בתפוז, זה ברור שהפרס אמור להיות נגיש רק למי שזוכה בתחרות ואירוח בתפוז נגיד לכל גולש באינטרנט. אירוחים בתפוז נקבעים ע"י תפוז עצמם. ואחד השחקנים אמור להתארח פה בקרוב (לא ידוע איזה מהם, אבל מתוך השמינייה עצמה) בשרשור שאלות. ועוד הפתעה שכבר הודעתי עליה לפני כמה ימים, יהיו אירוחי הדמויות! הקרובה ביותר היא מיקה שקד, וזה ייקרה שבוע הבא
פשוט במקום לשאול שאלות שקשורות לשירה וילנסקי, למשל, אתם "תיכנסו" לתוך החיים של הדמות, עוד משהו שיכול להיות מעניין וכיף אם רק תעשו אותו כזה

chen010189

New member
ואגב,

אני מניחה שיביאו את מיכאל במשך השנה להתארח בבלוג טי.וי בתפוז, שזה אפילו יותר שווה במקצת מאירוח בשרשור שאלות בפורום, כי באירוח בבלוג טי.וי מלבד העובדה שהוא עונה לך לשאלה, את גם רואה אותו בלייב. אני חושבת שהאירוחים בבלוג יימשכו כשתתחיל העונה ה2.

chen010189

New member
חכו לשבוע הבא (ולשבועות הקרובים

בכלל, בגלל שיש גם את השבעה האחרים) אני לא עונה יותר על שאלות שקשורות לאחד התחרויות\האירוחים, מה שהדלפתי, הייתם צריכים לדעת ומה שלא... אתם תדעו, פשוט מאוחר יותר... :)

o r t a l13

New member
לא אבל..

רק שאלה קטנה.. מה כאילו מיקה תתארח בבלוג טי וי או בפורום בתור מיקה? וככה גם השבעה האחרים?

מסכים איתה../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

אתם באמת אחלה ילדים(/אנשים, איך שתקראו לזה
) וגם אני נהנה פה מכל רגע

chen010189

New member
אני אלך על התואר 'אישה'

שמחה שאנשים נהנים פה, גם אני נהנת פה... ואפילו מאוד! ואתם רואים את זה בשבירת ראש שלי למציאת תחרויות\הפתעות\פרסים שווים וכו'... שלא נדבר על זה שחלק מההנאה פה זה בזכות הברייר-מן והכהן-וומן! (ז'תומרת בעברית פשוטה יותר... בן וליהי
)

KiShKooSh

New member
אין בעד מה מותק../images/Emo8.gif

אשמח ללענות לכל שאלה (כמובן אם לא מציפים אותי
) ובקשר לתחרות אוי זה הולך להיות משהו ממש ממש שווה
! *מלהיבה אתכם<במיוחד אתכן
> סתם ככה* אל תדאגו כל הפרטים יתבהרו בקרוב מאוד מאוד

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif