רק רציתי להגיד

רק רציתי להגיד

בלי שום קשר לכלום שאתמול ראיתי את הפרק HOLLYWOOD AD ולאחר מחשבה מעמיקה הגעתי למסקנה שהרגעים הכי "אינטימיים" והכי גלויים בין מאלדר לסקאלי הם בפרקי הקומדיה, רק אז הם באמת מרשים לעצמם להפתח מאחורי "הצחוק" ... אולי באמת הם צריכים להיות קצת יותר פעמים מאושרים...

medu

New member
לצחוק, או לבכות...

העיקר להפתח אחד אל השנייה!! שניהם שומרים על מרחק כזה, של שפת הגוף, ברוב הזמן שהם עובדים יחד.. ואני לא יודע אם זה המרחק בין דוכובני ואנדרסון, ששניהם באמת לא טיפוסים דומים, או שזה המרחק בין מאלדר וסקאלי, שהם בהחלט שני אנשים אמיתיים לגמרי שלא נפתחים בקלות זה כלפי זו!! בכל מקרה, רוב הזמן הם לא מגלים את האינטימיות שלהם האחד כלפי השניה, מלבד ברגעים הקיצוניים, של צחוק משוחרר ביחד, או בכי כואב של אחד מהם כשהשני מנסה להרגיע את הכאב, או משהו קיצוני שהם עוברים ביחד... כי הקיצוניות הזו של ריגשותיהם, עושה להם את זה חזק..

1Shir

New member
לדעתי זה אכן כך בגלל

שהם ברוב הזמן מאוד מרוכזים בעבודה באופן מקצועי. אין מצב שבמקומם הייתי מסוגלת להתנהג כך.

זה נכון מאווד נכון

אבל מה שהתכוונתי זה שזה נראה שסקאלי מוכנה לומר למאלדר מה שהיא חושבת עליו "אם יזרקו אותך במדבר ויגידו לך שהאמת שם תבקש את חפירה" וכהנה וכהנה זה רק כשכביכול היא צוחקת והם בכלל במצב רוח מרומם...

1Shir

New member
דוגמא לא טובה

את המשפט שציינת היא אמרה לו מיד לאחר שסקינר הודיע לה שסוגרים את התיק של רצח אחותה. במצב רוח מרומם היא לא היתה.. אבל זה דווקא לא משפט שמתיחס לקשר ביניהם, יכול להיות שמשפטים כאלה היא אומרת לו בעיקר במצב רוח מרומם. את מה שהיא חושבת עליו היא דווקא נוהגת לומר לו בעתות משבר, למשל כשהם נתקעו ב"לב ים" בפרק שקוויקווג מת, כשהיא התעצבנה עליו בסרט, ויש עוד דוגמאות..

לא רק בעיתות משבר...

יש הרבה פעמים כמו בפרק על הביסבול (בעברית קראו לו כשרון על טבעי אני חושבת..) היא מחכה למשבר או לצחוק כדי לומר לו מה היא חושבת היא כאילו מכניסה את זה בדלת האחורית...

Gilliana

New member
אין לה בעיה להגיד לו מה היא חושבת

אבל כמו בכל דבר בחיים - צריך את העיתוי המתאים. אני חושבת שזה בעיקר עניין אסוציאטיבי. כשמאלדר עושה או אומר משהו שיוצר את ההקשר המתאים, אז היא אומרת לו את הדברים. הרי אם תחשבי על זה, אין הגיון להגיד למישהו פתאום סתם כך מה חושבים עליו אם אין סיבה שמעוררת זאת.

למעלה