רק רציתי להגיד

רק רציתי להגיד

ביום שני המתקרב והבא עלינו לרעה [
] עברי לידר יתארח בתוכנית 'כוכבי השכונה' [ככה קוראים לזה?] ואם אני לא טועה זה בתשע וחצי בערב. בסוף התוכנית עברי ישיר את 'יותר טוב כלום' כאשר עידן אלתרמן [צחי] ואבי גרייניק [מאיר] יעלו וישירו איתו אח לא כצחי ומאיר אלא כעידן ואבי. יום טוב

וביום שלישי

עברי יקפוץ למשרדים של תפוז לומר לנו שלום
חברים זה ביום שלישי הזה יענתו עוד 5 ימים!!!! הכנתם שאלות??

מרילנצח

New member
ווואווו

זה עוד 5 ימים?????????????????????????? מגניב................... ולא , עדיין אין לי מה לשאול אותו.... וגם לא יהיה לי.. סו לא נורא..

amit hakapit

New member
אני רק מקווה...

שזה לא יהיה ארוח דפוק ומלא בתקלות כמו השניים האחרונים שהיו אתמול. בעידן רייכל לא היה סאונד בכלל. ובפורום טניס שמעו אותם פעמיים עם דיליי והם בכלל לא ענו על שאלות בכתב, אז גם אי אפשר היה לשמוע וגם לא לראות מה הם עונים...

מה?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!

רגע רגע רגעץ... בובה,דבר ראשון-כל היום חשבתי עלייך אחרי הטלפון ה"מפתיע משהו" שהתקשרת..ריגשת אותי...רק חבל שזה היה הזמן הכי לא טוב בעולם,כל החניכים קפצו עלי.. קיצר,מה אמרת לו,מה הוא אמר? ולמה את הולכת לשם?את לא סגורה על זהותך או שסתם כי עברי מגיע? ו..יוווו..כמה שאני אוהבת אותך!

ענבלללללללללללל

טוב...לא יהיה לי לכמה זמןו אי סי קיו ובגלל זה אני אשאל אותך מפה.. מה היה שם????????????? אני לא מפסיקה לחשוב על זה!!! מה אמרת לו?מה הוא אמר?אמרת על המכתב? יוווו תעני תעני מהרררר!!!!!! אני לא יכולה יותר!

ילדונת!

יש לי הרבה מה להגיד לך, תתחברי כבר לאייסיקיו!!!! מה נסגר עם האייסיקיו שלך בכלל?? תיצרי איתי קשר, אניוואי. לאב יו.

בובה!!!!!!!

אבא צריך להתקין לי?..ועד שזה יגיע...כי הוא פירמט... אז...יוווו אני כל כך מתרגשת!!!!!! גררררר אני רועדת!

ענבלי יפתי-

את תוכלי לכתוב לי את זה במסר מפה,כי יש מצב שזה יקח עוד המון זמן כי לאבא שלי יש בעיות חמורות בגס והוא לא יכול לשבת הרבה. תודה מותק.

למעלה