רק רציתי להגיד

shellyland

New member
רק רציתי להגיד

שאני נורא אוהבת אתכם
את כולכם
.

אשתי לעתיד, אני מצטער על הטבעת

אבל אני אוסיף לדבריך ואומר שכולכם אחלה (ובעצם, לא צפיתי למשהו אחר)

דן צ

New member
הכביש היה פתוח אז למה לא?

ואל תגלה לכולם שעשינו פרסה בפס לבן..........

ליאן.

New member
לכל מי שנסע איתי... סליחה!

מצטערת על הברקסים הפיתאומיים (לפחות מתישהו קלטתי שזה אדום..). לא הייתי מספיק מרוכזת וקצת עייפה.

De-Panther

New member
על מה אתם מדברים?? אירגנתם מפגש בלי

ליידע את כולם וככה לדבר עליו בפורום?? זה מכה מתחת לחגורה!! מילא הייתם מארגנים אבל לא מדברים על זה ככה בפורום אז זה היה בסדר ואם זה של פורום אחר דברו על זה שם... אכזבתם אותי היום...

מיטללל

New member
חחחחחח

אורן, אתה הוזכרת בלי סוף במפגש הזה. וזה לא היה מפגש עצמאי שלנו, אלא כנס מנהלי תפוז. ובגלל זה לא הזמינו אותך. אני לא יודעת אם מותר לספר (כן, לא?) אבל יש לנו פורם זוכה. במה ואיך? שהמנהלות המדהימות (באמת) יספרו. וכן, כולכם כולכם כולכם ממש ממש מקסימים. כמו שדמיינתי. וקצת יותר. עדי ,המשוגעת, התעוררה בסוף באמת ב 5 כדי לנסוע דרומה לבית הספר והעירה אותי בלי בושה, ולא הצלחתי להירדם.. עדיין. וזהו. יום נעים. מיטל

De-Panther

New member
הבנתי שזה היה של המנהלים אז תכתבו..

בפורום מנהלים... זה לא פייר שאני כאן צריך לשמוע איך נהנתם כשאתם לא מוכנים לארגן מפגש פשוט כדי שאנשים מהפורום יפגשו...

Idan91

New member
קני(../images/Emo3.gif), ../images/Emo187.gif

אף אחד לא הכריח אותך לקרוא. גם אני יכולה להתלונן שזה לא פייר שאני צריכה לקרוא כאן את החלומות שלך כשאתה מזיין שתי ידידות, כתוב את זה בפורום חלומות (או משהו אחר). לא נורא.

De-Panther

New member
נכון שלא הכריחו... אבל מן הנימוס...

חוויות מפורום אחד כותבים בפורום המתאים לו ולא בפורום אחר... זה היה מפגש של פורום מנהלים לכן תכתבו את כל זה בפורום מנהלים

Idan91

New member
זה היה מפגש ../images/Emo187.gif

של פורום מנהלים עם הרבה אנשים מפורומפי, לכן מדברים על זה גם כאן. בכלל, אחרי הזכיות המרשימות, אפילו ראוי לדבר על זה גם כאן.

De-Panther

New member
אווף../images/Emo4.gif דמט../images/Emo4.gif לא יכולתם לאמר לי...

משהו על המפגש הזה?? זה לא פייר!! אני גם רוצה לראות אותכם!! האמת אני רוצה לראות את אפי... שמעתי שהיא כוסית לא נורמלית...

למעלה