רק רציתי להגיד,

Lovely locks

New member
רק רציתי להגיד,

שאני כבר לא מופרעת אכילה. כבר חמש שנים בערך ואולי יותר.
אני אוכלת כשאני רעבה, אני אוכלת מה שבא לי לאכול, אני לא עורכת לעצמי דין וחשבון בתוך המח ואני סלחנית הרבה יותר כלפי עצמי, לפחות בעניין הזה.
והמשקל שלי תקין ומעבר לזה- הוא יציב. לא זז לכאן ולא לשם.
אז כנראה שאני עושה משהו נכון.

רק רציתי להגיד, שאפשר לצאת מזה. אני חליתי בגיל צעיר יחסית, אבל אני לא חולה יותר. בוודאות. החשיבה שלי, היא לא חולה.
יש לי עניינים אחרים שחייבים להפתר, אבל מהפרעת אכילה והייתי אנורקטית די קשה, אפשר להחלים.

אני הצלחתי ואני בטוחה שבנות אחרות כאן יכולות גם. מאמינה בכן.

jellybelly1

New member
אם תרצי

אם תרצי להמשיך לשתף מה את חושבת עזר לך לצאת מזה
הבנות בינך לעצמך או עזרה חיצונית שקיבלת או פשוט זמן שעבר ועייפות מהמצב...
אותי זה מעניין מאוד
את לא חייבת

אני חולה כבר 14 שנה, ההפסדים שלי מהמצב עולים בהרבה על הרווחים ואני ממשיכה אולי מתוך הרגל לדרך חיים הזאת. פחד מהריקנות שתבוא בלעדיה. מלהיות שוב פגיעה רגשית וחשופה...
בעיקר לא יודעת איך מתגברים על הפחד להשמין?

Lovely locks

New member
אני לא יודעת, האמת.

אני לא יודעת מה עזר לי לצאת מזה. כי בסופו של דבר, זה לא עבר עיבוד וצצו לי הפרעות אחרות. הלוואי והייתי זוכרת את הילדה שהייתי אז ומה החלטתי לעשות, אבל מה שלא עשיתי כדי לצאת מזה, היה לזה מחיר. המשפחה שלי לא הייתה מאוד מכילה ותומכת, אז זה בעיקר היה אני.

אני מקווה ומאחלת לך שיהיו לך ימים שבהם השאלות האלה לא יצוצו לך יותר בתודעה. כי זה אפשרי. לחיות בלעדיהן. בלי להתייסר. וששנינו נמצא איזון, כלשהו.

jellybelly1

New member
מקווה גם

תודה

ומכירה את זה שהפרעה אחת מתעצמת על חשבון הפרעה אחרת ולהפך (כך עם ה- OCD שלי). גם אני מאמינה שהחולי שבי יקבל ביטוי באופן אחר ברגע שאחלים מההפרעה. כי עד שאני לא אטפל במה שכואב וקשה לי באופן העמוק אני לא אהיה בריאה.

"זה בעיקר אני"

איזה עצמה יש במשפט הזה, שאת אומרת בקטן וכמעט בהתנצלות.
זה דבר גדול, לצאת מהרגלים של הפרעות אכילה, גם אם זו לא החלמה אלא איזה מעבר לצורות אחרות של הרס. לא קל להפטר ולהגמל מהפרקטיקה של הפרעת אכילה.
רק תזכורת לעצמך שיש לך כוחות גדולים מאוד.

רוחות אופטימיות אף פעם לא מזיקות לי
את מרגישה שהחלמת או שזה להחליף הרס בהרס?
מאמינה בך בחזרה

למעלה