רק רציתי להגיד

robert fripp

New member
רק רציתי להגיד

שאני שומע עכשיו את סינס פרום ניו יורק. רק הקטעים מסינס פרום א ממורי. וזה בהחלט מומלץ לכולם. לא יודע איך להסביר את זה בדיוק. אבל זה בהופעה הכל נשמע עם רגש האבה יותר מיוחד מבהקלטות. ואגב, מה זה הגניבה הזאת מTHE GREAT GIG IN THE SKY בדיוק?

Uv Kruvi

New member
תשמע גם את הקטעים...

...שלא מסינס... זה בערך מאמצע הדיסק השני וכל השלישי... השלישי בכלל ענק!!!!! הייתי ממליץ להתחיל לפי הסדר...אבל לשמוע מההתחלה ועד הסוף...

Uv Kruvi

New member
מאיפה זה?!?!

מאיפה השגת את זה בוידיאו?...על המחשב...? מאיפה הורדת? (אתה מדבר על כל הדיסק השלישי או רק צ´ינג´ אופ סיזנס?)

melancholia

New member
יותר טוב מבחינת ביצוע או סאונד?

מבחינת ביצוע זה בד"כ תלוי בלהקה. מבחינת סאונד זה ידוע שבמקרים בהם לא משתמשים ב"פעלולי אולפן" הביצועים (וזה מדבר בעיקר על התפיוף) הם יותר חזקים כי האקוסטיקה (בהנחה שיש גם הקלטת שטח) מתקבלת יפה וניתן ביתר קלות לשמוע את דעיכתן של המצילות (דבר חשוב מאוד אצל מתופף כמו מייק) ואת היציאות הארוכות יותר של ההד. רואים אותך מחר במפגש?

robert fripp

New member
רואיםפ במפגש...

ואני מדבר על ביצוע.. ואני לא מסכים.. זה לא תמיד ככה. תלוי גם באיכות הקלטה של ההופעה. שמעתי לא מעט הופעות שמבחינת סאונד הן היו מזוויעות. ואני לא מדבר על בוטלגס.

NiGa

New member
שמע מבחינת איכות נגינה ושמיעה:

וביצוע כמובן... זאת אחת ההופעות הכי מדהימות ששמעתי! מבחינת סאונד - פשוט לא נורמאלי! באלאנס מצויין, ערכו את זה באולפן עשו מיקס באולפן... פשוט סאונד לא נורמאלי יחסית להופעה! וביצוע - קודם כל בהופעה יש הרבה יותר דרייב, פחות מכונתי (בדיסקים הם משתמשים במטרונום אז...)... טיפה אילתורים גם... למרות שלא הרבה... וזהו...

wiz

New member
זאת באמת הופעה מוקלטת היטב,

הסאונד אפילו יותר טוב מהדיסק המקורי
.

NiGa

New member
לא הייתי מגזים...

בדיסק הסאונד יותר מפוקס על מה בדיוק שהם רצו שתשמע, והאפקט בהתאם... ההשוואה הכי טובה נראה לי זה ב Overture אחרי הקטע של ההתחלה עם הקצב של הסנייר, איך שהם נכנסים לקצב... הגיטרה והאורגן מרוחים כזה ברקע ויש מין נפילה אחרי ההתחלה המחשמלת... לעומת זאת בדיסק, זה מאוד מפוקס, יש קצת ברור, אפקט ברור... מצד שני, בדיסק זה נשמע כמו מארש...

למעלה