רק רציתי להגיד

רק רציתי להגיד

כל שבוע אני רואה פה שירשור על כמה זונות מדור עתודה... ולא עושים כלום ובלה בלה בלה. אני לא יודע אם אני חי בעולם אחר, אבל זאת כבר פעם 5 נראה לי שאני זקוק לעזרתם והם עזרו לי תוך 5 דקות, כולל אישור בכתב על מה שרציתי. (והכל מהטלפון). הקיצר, אולי אתם לא יודעים איך לפנות אליהם נכון או משהו כזה. כי אני נגשתי בנימוס ובכבוד וקיבלתי בדיוק את אותו היחס כל פעם.... ובמהירות.

פלטרון

New member
השערה

הם עזרו לך תוך 5 דקות , כי הם ידעו שמה שאתה מבקש הוא בר-ביצוע תוך 5 דקות . אם תבקש מהם משהו קצת יותר מורכב - הם כבר ימצאו איך לנפנף אותך... האמת - אני יותר ברושם שלך מאשר שלי (
) , אבל הרושם הכללי שקיבלתי מאחרים הוא זה שתיארתי . פשוט - שגם אני עד היום לא באתי אליהם אף פעם עם דברים כבדים ( למשל דחיית טירונות - זה יכול להיות וואחד כאב ראש עבורם , לדעתי .. ) .

danisan

New member
דווקא לא

ביקשתי שינוי תאריך טירונות וצ´יק צ´ק תוך פחות משבוע ובלי שאפילו הייתי צריך להתקשר להזכיר להם קיבלתי אישור

הפעם זה היה משהו קטן, אבל

גם כשביקשתי הקדמת טירונות זה לא לקח יותר מ 5 דקות... וגם כשהייתי צריך לעבור לסמסטר אחר כי רשמו אותי בסמסטר הלא נכון, היה קצת טרטור (זה היה יומיים לפני תחילת הסמסטר והטכניון שינה לי אז את הסמסטר הראשון לאביב ואז גם הצבא והיה סבטוחה...) אבל בסופו של דבר הם היו בסדר גמור.

למעלה