רק רציתי להגיד

eve10

New member
רק רציתי להגיד

רציתי להגיד שאני מקנאה ביכולת של כמה מכם לכתוב כל כך יפה מילים- יש בהן כוח יש להן משמעות הן מתחרזות ומבטאות רגש שמחה אהבה ואת כל מה שבלב מאז שיר השירים ודוד נעים זמירות ישראל ועד היום מתגלגלות ואין להן סוף ומי מילל ומי פלל כל חי ישראל אהההההה אני מנסה אבל בכל זאת כוחי במכחול

magy

New member
גם את עשית הפסקת חג....

מקווה שנהנית....... חיפשתיך אמש.....

eve10

New member
הקדשות לחתונה

רק כשהבת שלי נישאה במזל טוב לפני שלושה חודשים וקצת אספתי את כל ההקדשות שהאורחים צירפו למתנות ולהמחאות מתנה וראיתי כמה אנשים משקיעים בברכה. התבישתי, כי אני מלבד הברכה הבנאליתף" מזל טוב "ושתזכו לאושר ושמחה ולהקים בית לתפארת וכו לא הקדשתי לזה יותר מחשבה וסיימתי במאחלת איב ומשפחתה אספתי את כל הברכות והכנתי אלבום כל כך יפות כל כך מיוחדות יש שציטטו מילים מהתורה ויש שלקחו את שמות הכלה והחתן ועשו מזה מטעמים ואפילו חיפשו בגיחמטריה. איירתי בציורים והחזרתי לכלה שכמובן כל כך התפעלה החלטתי החל מהיום אני גם משקיעה

eve10

New member
אז באותו הנושא

בשבועות הייתי רוב הזמן אצל אבי החבר שלי ולא ביקרתי פה לקחתי פסק זמן בדיוק בשבועות לפני שנה הכרנו אז החלטתי לכתוב לו בפעם הראשונה משהו מהלב ותגידו אתם מה דעתכם ..... שמחה שידעתי אתך אהבה ועצב... שאינה מושגת אינה שלמה ומן השמחה אני באה אל הבדידות והמחשבות ממלאות את ראשי והמראות של זוג אוהבים כמו משהו הנמצא באופק ולא ניתן להשגה לפעמים אני שוגה בדמיונות מרחפת... ומן המראות נוחתת למציאות שאינה מושגת באתי אליך עם הרבה אהבה לחשוק ,להרגיש לחוות למלא את החסר לזוגיות... אם ישנו גבר שהייתי רוצה עוד ממנו זה אתה וחברות נאמנות כנות ויושר הן רובד חשוב באישיותך רוצה להתיר את הכבלים לא לשנות אותך חלילה רק לפתוח קצת יותר את הסגור שבלבך ואסיים בברכה הידועה גילה רינה ,דיצה וחדווה אהבה ואחווה, שלום ורעות שישכנו בנו בתום שנה של חברות

איב - לו אני אבי הייתי שמחה מאוד

לקבל מכתב שכזה. יש בו הכל מכל - סקירה של העבר, ההוה וראיה לעתיד עטופים בהמון אהבה. לכי על זה איב - ושיהיה בהצלחה. בקיצור - אושר והומלץ ע"י ההנהלה

למעלה