רק רציתי להגיד

פלוטו24

New member
רק רציתי להגיד

שלא יצא לי להכיר חצי מהאנשים כאן שחשבתי שאפגוש. אבל גם אם דיברתי פה ושם עם חלק. היה ממש נחמד לראות פנים מאחורי השמות. (חופית, גליה, רעות, רומן, נועה, ירון, טל כמובן, ויכול להיות ששכחתי עוד, אז תסלחו לי). ובכל מקרה הראש של כולנו לא היה גם ככה במפגש פורום אחרי m@g . אני ספרתי רק את הדקות עד להופעה. אם תרצו לעשות מפגש פורום מסכם מתישהו של אחרי ההופעה, זה יהיה מצוין!

פלוטו24

New member
דווקא אני ראיתי אותך../images/Emo8.gif

ועוד אנשים, אבל כולם היו בכזו אופוריה וחוסר ריכוז מוחלט שהעדפתי לא להציק יותר מידי. חוץ מזה שלחתי לך ולנועה הודעת SMS שתהנו מההופעה וראיתי אתכן מתרגשות כשהיא שרה LE.

noosh

New member
באמת? ../images/Emo12.gif

ראית איך נפלתי על הכסא?
(אני עדיין בטראומה מהשיר הזה, בחיי. היא לא יכולה הייתה לעשות אותו מושלם יותר.)

פלוטו24

New member
ראיתי אותך דומעת

וכל כך הבנתי אותך, כי זכרתי מה השיר הזה עושה לך.
ובכלל זה היה ביצוע מטמטם.

היתולית

New member
../images/Emo24.gif + עוד תודות לשאר חברי הפורום

בהמשך למה שכתבתי לך למעלה... חייבת לך המון המון תודה. פורום יקר, למצוא חברים מבינכם היה פשוט נהדר! אני חייבת כמה תודות רציניות לחופית המקסימה, לגליה, ולרחלי ולשלוח חיבוקים לירגזי המההמממממתתת, היה גם כייף להכיר את רעות שעשתה שמח, ואת נעה כמובן, והכי חשוב - תודה לגדול מכולם (תרתי משמע) - המאבטח הצמוד שלא הספקתי להודות לו כמו שצריך על המקומות (למרות שהודיתי לו לפני כן על הנימוס ושמירה על הסדר בזמן חיבוקי טורי...)
אתם אחלה פורום בקיצור

רעוּת

New member
נו ברור שאני עושה שמח ../images/Emo6.gif

אני חותכת רק לבד, בחושך, בפינה.

black crow

New member
רן וטל!!!!!!!!!!!!!

אתם כאלה חמודים וכל כך שמחתי להכיר אתכם , כל כך שמחתי להיות חלק מהחוויה הזו! אני עדיין בהיי מטורף כשאני אהיה מסוגלת לכתוב אני מבטיחה לשלוח את התמונות ולספר על החוויה שלי מהמפגש! אוהבת חופית

פלוטו24

New member
חופית

היה לי העונג להכיר אותך. כזה כיף לפגוש אנשים שבאמת מבינים את ההתרגשות והחשיבות של מה שהיה שם אתמול. נ.ב יצא לטובה שלא הבאת את הגיטרה בסוף, כי נראה לי שלא היית מצליחה לנגן עם הרעד בידיים אחרי המפגש.

למעלה