רק רציתי להגיד...X4

Winky

New member
רק רציתי להגיד...X4

שלדעתי הספר הרביעי הכי טוב, בגלל שיש בו כל כך הרב דמויות חדשות לחשוד בהן, ובגלל שהוא ארוך כל כך ויש יותר לקרוא, אין יותר מדי מדבר שאוהבים, ואני מכורה להארי פוטר, כך שיותק הארי - יותר טוב! ואני אוהבת ספרים שהארי עושה בהם משהו ומגלה את האמת בעצמו, לדוגמא: בספר הראשון הארי וחבריו ירדו לקחת את אבן החכמים והארי גילה שזה קווירל ונלחם קצת. בספר השני - הוןא הלך להציל את ג`יני וגילה שזה היה בעצם טום רידל ושהוא וולדמורט. בספר הרביעי היה הרבה פעולה, ובסוף הארי נלחם בוולדמורט. אבל בספר השלישי אין פעולה וסיריוס ולופין מספרים להארי את כל הסיפור. אחר כך אני חושבת שהספר השני הכי טוב, אחר כך הראשון, ולבסוף השלישי. אמני צריכה לעשות book report על הארי פוטר וגביע האש וזה ממש קשה כי אני לא יכולה לגלות שוולדמורט קם לתחיה, שלא יהרוס לאלה שמחכים לתרגום, אז אני יכולה לספר בערך עד המשימה השלישית אבל הספר ממש ארוך ואני בטח אשעמם אותם לשינה. והמלצה על אתר: אולי אתם לא יודעים אבל נפתח אתר הארי פוטר ישראלי ממש טוב שיש בו צ`אט טריוויה ממש מעולה וביום שבת בתשע בערב יש את הטורניר הראשון והפרס הראשון הוא משחק :הארי פוטר ואבן החכמים`` ופרס שני הוא יומן הארי פוטר שהוא ממש מגניב(יש שם תמונה של היומן). מומלץ!!! ודרך אגב, מישהו רוצה להתכתב איתי באי-מייל או באי.סי.קיו? וינקי(גמדת בית מהספר הרביעי) בת 12 תל אביב אי-מייל: [email protected] איי.סי.קיו: 100421551

sarah

New member
מוזר

בעיקר כי בספר הרביעי לא חשדתעי באף אחד כי אף אחד לא נראה לי מספיק חשוד

למעלה