רק רציתי להגיד ש.....

שלומצי

New member
רק רציתי להגיד ש.....

אני יודעת שזו תקופה משונה, וכל מה שקורה כאן משונה. לא כבד במיוחד, אבל משונה, דברים משונים קורים - אתם רואים תמונה שלי, שומעים מה אני חושבת עליכם דרך כתבות, ובכל זאת מנסים לחזור לפורום כאילו לא קרה כלום, להשאיר את ההיסטוריה מאחור ולפתוח דף חדש (מה שנראה אפשרי לאור הקצב ההולך וגובר של ההודעות, ומן הסתם האנשים החדשים שנכנסים ומציצים לנו הביתה דרך החלון (נכון מרגיש ככה?!). אז, רק רציתי להגיד שאני שותפה לזה, נהנית מהדברים הטובים שקורים לנו ביחד, ולכל אחד בנפרד, וגם מכווצת גבותי בהשתאות לאור התחושות המוזרות והבלבול הקיים. כמו שאתם רואים, לא היה לי הרבה מה להגיד - כלומר היה הרבה להגיד, אבל שורה תחתונה אין. קורה, לא?

דיתוּש

New member
יודעת מה...

אני לא יודעת למה, אבל בין פרק 76-77, היה מתח. מין מתח לא מוסבר, אולי רק אני הרגשתי את זה, אבל חוסר ההודעות וחוסר ההתייחסות של אנשים (כשאני ועמית לבד התכתבנו
) נתנו לי תחושה שבפרק 77 הכל ייסתדר. איכשהו. וכבר לא יכלתי לחכות לפרק 77, והנה מה קרה
... אני אישית כבר די התרגלתי לרעיון. אולי עכשיו גם יהיה לנו יותר קל, מה שחבל זה שלא יהיה פרק פעם בשבועיים... אבל הנה כמה הודעות יש, והנה איך כולם חזרו למסלול ולא שכחו את המקום המתוק שלנו. אז איכשהו... הכל בסדר. הכל, בסדר.

למעלה