רק רציתי להגיד ש...

Rוית

New member
רק רציתי להגיד ש...

אני מודעת לזה שהפורום קצת שקט עכשיו וזורם לאט... ובכן זה כי יוסי שלנו מגן על ארצנו ואני מגנה על הציונים שלי בזה שאני לומדת (מנסה בכל אופן) לכל המתכונות והבגרויות. אז בבקשה ממכם אנשים יקרים, אל תעלמו מהשטח, הבטחה אישית שלי-זה לא ישאר ככה! יש לי כמה ימים שקטים, אני מכינה דברים (כבר עכשיו!), והפורום יחזור לעצמו במהרה! אז זהו. רק רציתי להגיד את זה. אוהבת אתכם, אני

symptoms

New member
../images/Emo59.gif

לא הייתה לי כותרת. אבל אני רוצה להגיד שאני אכן מסכימה... הפורום קצת יבש לאחרונה אבל זה בגלל שכולם (חוץ ממני כנראה שבאה לפה איזה מיליון פעם ביום
) עסוקים במבחנים, בצבא ובמה שלא יהיה. וזה די הגיוני. בטח אחרי הבגרויות הכול יחזור להיות יותר תוסס. אז אנשים תישארו כאן תכתבו אפילו הודעות סתם כמו בוקר טוב או דברים כאלה אבל תהיו פה רעות

מסכים איתכן;

הוא באמת יחסית שקט! וכמו שרעות אמרה, אל תפחדו לפתוח הודעות, אפילו בנושאים לא קשורים~! ואני בטוח שזה יעבור, גם שנה שעברה בתקופה הזאת היה יחסית שקט (ראיתם איזה זיכרון???)

Rוית

New member
רעות אני חייבת לדעת ../images/Emo12.gif

למה הצבעת?! (בהקשר לחתימה שלך
)

symptoms

New member
זה קשור ../images/Emo59.gif

לאחד מהפורומים שאני משתתפת בו (321), עשינו תעמולת בחירות קטנה ועכשיו יש סקר (יעני בחירות) אז אני משכנעת אנשים רעות

C L A Y M A N

New member
גם לי לא יוצא

לכתוב, אני משתדל לבקר כל יום, אבל אני דיי עסוק. אני בטוח שבחופש יהיה כאן תוסס הרבה יותר. דרך אגב, עוד שבועיים בערך, אני חוגג שנה להמצאותי בפורום.

למעלה