רק רציתי להגיד ש...

העצלנית

New member
רק רציתי להגיד ש...

אור הוא אחלה בן אדם ושאני לא חנפנית בכלל.
חבר´ה תנו יד ובעזרת המנהל המוצלח נוכל להרים את הפורום. בעעעעעעע אני לא לומדת אבל כולם ישנים ולי משעמםםםםםםםם נראה שאני פורשת לישון.

power play

New member
די נו הפורום סתם עושה את עצמו מת..

יש לו כזה קטע של זומבי (the undead).

העצלנית

New member
קרצי קרצי קרציה

שיר שכתבתי לאח שלי לפני כמה ימים (או שבועות) ועצבנתי אותו מוות בזה. מצוערת אור אני כזאת. זומבים זה טוב מזכיר קצת את באפי ציידת הערפדים.

power play

New member
החלפנו צבע..(חדשות הפורום מכות שוב)

אני מעדיף את טובורג במקום הצבעים המכוערים שיש עכשיו. בכל מקרה דפנה, תשימי לב כמה זמן את מבלה בפורום עב"עב.. (רמז רמז) לכל השרצים שהיו איתנו במטולה ולא כותבים כלום בקרוב יועלו התמונות הטובות באמת..יש למה לצפות. וספרו משהו ככה שתומר לא יבכה.. מקסים חגי וutero (לא קלטתי את שמך)- אתם מוזמנים לשתף איך זה לשחק רולר הוקי..בליגה.

העצלנית

New member
לכלכת אוררררררררררר

משעמם לי מה אני העשה. אני יותר זמן בפורום מתכונים וטלויזיה בריטית עוזר לך??????????? צבעים מכוערים. חוץ מזה עם אתה לא רוצה אני לא אבוא אני יכולה לחיות בלי זה.

העצלנית

New member
אההה כן וגם בשל הנוע"ל ומדצי"ם

אני אפילו בן אדם יעיל. חוץ מזה שבפעם האחרונה שבדקתי אני לא גרה בבית ויש לי מחשב יומיים בשבועיים.

power play

New member
איזה משפט מצחיק זה..

לא לגור בבית.. אין לכם מחשבים בשדה בוקר?

העצלנית

New member
גנבו אותם

שנה שעברה. בכל מקרה במסגרת קיצוצי בית ספר אין מורים שיבואו בערב לשמור על החד"מ המהולל. וגם ככה יש חבורת בנים (איכסס) שנמצאת שם ותופסת את כל המחשבים. לא אין לי גישה לפחות לא בנתיים.

למעלה