רק רציתי להגיד ש...

pulpula

New member
רק רציתי להגיד ש...

אוריתי , רק רציתי להגיד ש... אני אוהבת אותך ;) זהו! הייתי חייבת להתוודות...

~orit~

New member
חחחחחחחחחחח

חולת נפש אחת. חכי אני אספר לחבר שלך...
ו.... את לא תאהבי אותי יותר כשיקח לי איזה שנה להקליט לך הכל.... אוף אני כזאת עצלנית. את תצטרכי לבוא אלי כדי להזיז אותי מהתחת.

pulpula

New member
בובה´לה../images/Emo8.gif

כשחבר שלי יגלה מה אני כותבת באינטרנט זאת תהיה בעייה קטנה
וד"א לא כדאי לך לחמם אותי , אני מובטלת עכשיו ויש לי המממוווןןן זמן לבוא לבקר אותך... למעשה... אולי נארגן משהו? הייתי אומרת שאחרי ימבה שנים של הכרות עוד לא ראינו אחת את השנייה , את השלישית... טוב , אני משערת שאת יודעת איך איריס נראית... מה את אומרת? ד"א קראתי ב - national enquirer שאת ואיריס הן אותו בן אדם.. הממ.. זה נכון?

~orit~

New member
אוי שרונה את קורעת אותי

רעיון מצויין!!! בואי!! עכשיו!! בפקודה!! כן אני יודעת איך איריס נראית
ו... זאת שמועה מופרכת שאין לה בסיס! אני אוכיח זאת. יאללה את באה אלינו. ככה תוכלי להיות שם כשאני מקליטה לך את כל מה שהפסדת בשנתיים האחרונות של no michael שלך. את ההוקרה לאליזבט כבר הקלטתי לך.

Marty McFly

New member
לא שאכפת לי,

אבל אני לא מבין למה צריך הודעות כאלה בפורום של מייקל? מה הקשר?

~orit~

New member
דניאל

אשרב מאי ותתרגע (בערבית). ו... כנראה שכן אכפת לך. מותר לפעמים לשים הודעות אוף טופיק. שרונלה - היית צריכה לשים אייקון של אוף טופיק. נו נו נו. ילדה רעה.

Marty McFly

New member
כן...

צודקת... התכוונתי לא שאכפת לי, כי אני לא אמחוק... אבל אוף טופיק זה קשור בד"כ לאנשי הפורום, לא רק לשניים-שלושה... לא חייב להיות לנושא, למשל: מה אתם חושבים על, נגיד, המגה-פיגוע שכמעט היה? או היה לי מבחן היום באזרחות, והלך לי טוב/נכשלתי! משהו כזה... לא הודעות כמו: אחמד, תעלה לאיי סי קיו... או משה, תקשר אלי עוד כמה דקות...

~orit~

New member
אז משהו כמו: יש לי מחר תאוריה

ואני מת מפחד זה כן בסדר? נו באמת...

Marty McFly

New member
מצטער...

התכוונתי שהודעות כאלה זה כן בסדר, לעומת אלה שרשומים למטה, שהם לדעתי לא...

pulpula

New member
כולי בושה ונכלמת

וזה עוד לפני שקראתי את מה שכתבת.. נו בהתחשב בזה שזאת הפעם השנייה שאני כותבת כאן אני מתחננת למחילה! טוב ,אני הולכת לקרוא מה כתבת.. BRB

Marty McFly

New member
לא, אין לי בעיה... תכתבי מה שבא לך!

רק שואל אם זה לא משהו שהיית יכולה לכתוב במקום אחר?

~orit~

New member
היא חדשה פה ולא מכירה תחוקים של

הפורום הזה. אנחנו באות מפורום מייקל ששם יש הודעות אחד לשני חופשי. אז היא רגילה לזה משם. זה רק מפריח את הפורום וגורם לאנשים להכיר אחד את השני טוב יותר... וזה כן קשור למייקל בצורה זו או אחרת.

Marty McFly

New member
טוב, סבבה!

אז ברוכה הבאה לפורום, אני מניח... אני המנהל, אבל אני בחופשה... של שבוע ככה...

pulpula

New member
רק רציתי להגיד ש..

אני ממש ממש מצטערת! אני כ"כ מתביישת בהתנגות שלי , אני מבקשת שתסלח לי , זה לא יקרה שוב... ושוב , סליחה כבר אמרתי שאני מצטערת?!?!?! ביייי נ.ב סביר להניח שעד הפעם הבאה שתשמעו ממני כאן יצא Invincible 2

למעלה