רק רציתי להגידדדד.....

חנווששש

New member
רק רציתי להגידדדד.....

שאני מצדיעה לתרזהה!! איזה בחורה איזה אומץ!!! הולכת עם מה שהלב אומר לה....והיא בטוחה בעצמהה היא גם יפיופה אמיתית.... לפעמים היא טיפה...קרציה...אבל יש לה עינים חבל"ז אני בכל אופן..למדתי ממנה המון!!! חחח כן המון יש לנו אותו חלום משותף....בקשר לאהבה ובזכותה.....עזבו קיצר....חולה עליההה ועל מיגל ואיתן הכוסונים!

Elder

New member
לדעתי.. שירו בה כבר

נשבר כבר כל פרק לראות איך ה"גורל" לצידה וכמה היא יודעת שאיתן אוהב אותה.. אם אני היתי ויטני היתי יורה בה. זה כבר יותר מלחפור! שיגעה ת'שכל. לעומתה!!! שרידן ולואיס, צ'אד וויטני שם לא מרגישים שיש חזרה על אותו משפט 430275402735 פעם, שם זה ספונטניות שם זה סצנות חדשות ולא כמו אצל תרזה ואיתן... שהם "נפגשים במקרה", גוון צריכה "במקרה" לצאת, איתן ותרזה מתקרבים מתנשקים, גוון חוזרת רואה אותם, ואז הם מסבירים לה שהיא לא הבינה נכון... כמה פעמים כבר גוון האשימה את תרזה שהיא אוהבת את איתן וחזרה בה?!?! זה יצא כבר מכל חור אפשרי.

Scarlet Witch13

New member
../images/Emo11.gifתרזה חמודה אבל היא...

כל כך אידיוטית!! ומעצבנת!! כאילו, כל פעם שמישהו מדבר איתה יש לה עיינים נוצצות מדמעות! חלאסס!! דיי לבכות כבר!! איזה פוסטמה!!!

GrandPrix2004

New member
זה היה מאוד נחמד

אם היית מוותרת על השורה האחרונה, אבל חוץ מזה נהניתי לקרוא את ההודעה ודעי לך שאת לא היחידה שהסדרה הזאת השפיעה עליה. את יכולה למצוא אותי מדבר לעצמי בתכנוניי להשליט רוע באמצע הרחוב, בקניון, בזמן נסיעה - התחלתי לדבר לעצמי. בנוסף המון פלאשבקים תוקפים אותי כל הזמן וכדי לסיים אותם אני אפילו משמיע את הצליל הקטן הזה שמושמע בסיום הפלאשבק וכמובן, מה זה פלאשבק בלי ההילה הלבנה שמקיפה אותו? עוד תראי אותי בכל סוף יום מסכם כמה פרקים לקח היום הזה. אם היה לי יום ארוך אז מספר הפרקים שלו רב, אם יום קצר אז מעט פרקים. יש גם פה ושם פרקים שאני בכלל לא משתתף בהם אם לא עשיתי שום דבר מיוחד. תוכלי למצוא אותי גם משתמש במשפטים כגון: עכשיו הכל ברור לי... אני יודע מה אתם מסתירים... איך לא חשבתי על זה קודם... יש משהו שאתם צריכים לדעת... וכו' וכו'. כמובן שכשאני אומר את המשפטים האלה, אני מחכה שנייה שיהיה מתח ואז אומר משהו שהוא בכלל לא קשור. ומבחינת דמויות הכי השפיעה עליי טאביתה - גם אני כל הזמן מתכנן הרס ורשע ושם לי למטרה לחסל ולהשמיד את הטובים. וגם אני כלפי חוץ נחמד ואדיב וכולם אוהבים אותי אבל מבפנים הרשע בוער בי ואף אחד לא יודע את המניעים הנסתרים שלי והם להרוג, להרוס ולהשמיד! EVIL IS COMING ואני רק מחכה שאיזה מלאכית לסבית ומכוערת תתגלה אליי ואני כבר אראה לה מה זה... נ.ב - אם נדמה לכם שצחקתי ושההודעה הנ"ל לא רצינית, אתם טועים ובגדול! כל מילה נכונה, עד כמה שזה ביזארי...

I n n u e n d o

New member
חחחחחחחחחחח

העייניים שלה
חבלז
עיני עגל אם כבר

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo45.gif חוץ מהעיניים

כי יש לה את עיניים הכי מפחידות שראיתי

למעלה