LOL, תקראו לי פתטית,
אבל לא הצלחתי להרדם, אז החלטתי לראות את הפרק של blame it on the alcohol. אז- מי שזוכר משהו מהפרק, כמה דברים: 1. קודם כל, LOL, גיליתי מאיפה צץ השיר של headbands שבריטני אמרה שהיא אוהבת כשהם דיברו על כתיבת שירים לתחרות (נראה לי פרק 17?) 2. הפרק ממש משעשע. זכרתי אותו עלוב ומחנך בצורה מעצבנת, אבל הוא כן היה חמוד. 3. גיליתי סוף סוף מה המקור של הסרטון המוכר הזה שרואים את סנטנה בוכה ועושה עם הידיים- "אני בסדר, אני בסדר". דרך אגב, מישהו הבין למה היא בכתה, מתחילת הסצנה שוויל מרצה להם היא עושה פרצוף וזה נעשה יותר ויותר על סף הדמעות. ואחרי שהוא מדבר על התאונות דרכים היא בוכה, אבל זה לא נראה מזה. אבל- זה חמוד איך שבריטני מחבקת אותה

4. ה prank של סו מגניב. זה עוד לפני שהיא נעשתה ממש ממש מעצבנת (בעצם זה און אנד אוף). גם כמה שורות מגניבות לפיגינס. 5. כל החלק שקורט מתעצבן על היחסים בליין - רייצ'ל: א. כשאבא שלו אמר לו שהוא לא היחיד שהתנסה, הייתי בטוחה שהוא דיבר על הפעם ההיא שקורט ובריטני התמזמזו XD ודי עצבן אותי שהוא התנפל עליו שהוא הביא את בליין הבייתה (אבל נכון היה משעשע שהוא דיבר עם קורט על ביצים כשהוא עלה למעלה בבוקר?
) ב. הקטע בקפה- ביפוביה. מותר היה לבליין להיות בי אם הוא רצה. ג. תחילת התייחסות של רייצ'ל לfag hag? אני לא זוכרת.... :/ 6. השיחה של וויל לאמה XDXDXDXD 7. קיצר, פרק סבבה לסגור את הלילה איתו XD