רק רציתי לאחל לכולם

riktal

New member
רק רציתי לאחל לכולם

שנה נפלאה, שנה של אושר, עושר, שמחה, הצלחות והמון בריאות. שכל המשאלות של כולנו יתגשמו כמו שאנחנו רוצים, שנדע תמיד רק שמחה ואושר ושלא נפסיק לחייך. שנה טובה - אנשים!
והסרטון המצורף הוא סרטון השנה טובה הכי אהוב עלי
http://www.youtube.com/watch?v=HKIRfpj4ge0

לירונת

New member
שנה מצויינת לכולנו חיבוק|

מצטרפת לאיחוליה של רויטל ומוסיפה את תקוותי שכולנו נמצא את עצמנו מחבקות את ג'נסן/ג'ארד/מישה/מאט/סבסטיאן/ריצ'רד/הבנתם אותי, כשהם יבואו לארץ
חג שמח

שנה טובה לפורום המדהים הזה ../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

שתהיה לפורום שלנו בכללי שנה מוצלחת!! שיגיעו לפה הרבה אנשים חדשים (אבל שאף אחד מהנוכחים לא ינטוש) שיחזרו הנוטשים לאלתר!!
שלסידרה תהיה עונה מוצלחת (בין אם היא האחרונה ובין אם לא) שיהיה לנו הרבה על מה לדבר שהבנים יצטלמו יותר (הגיע הזמן לפפראצי של ג'נסן!!
) שתהיה לשחקנים שנה מוצלחת מבחינת הקריירה וגם אישית (בעוד ג'נס וג'ר נשואים יחסית טריים) והכי חשוב מאחלת לנו שהם יבואו לארץ!!! לא הגיוני שאני לא אראה את ג'נס בחיים שלי!! (אני מעריצה שלו כבר איזה עשור
) ולכל אחת ואחת מכן, שתהיה שנה טובה, מתוקה, בריאה ומוצלחת בכל התחומים
אוהבת אתכן

Annalicious

New member
היווווששש!

אני אמנם לא הרבה פה, אבל דנה המקסימה לא שוכחת להזכיר לי בפייסבוק להיכנס! אז שתהיה שנה מדהימה, טובה ומתוקה לכל חברי הפורום המדהים הזה! כבר לא צופה כל כך בעל טבעי אבל תמיד אזכור שזאת הסידרה הכי מושי מושלמת! אז אל תהיו מעפנים כמוני תציפו את הפורום הזה ותהנו ממנו. שנה של בריאות, אהבה, כסף בלה בלה בלה! :)))) אוהבת, ענתי :)))))))

Ayelet 363

New member
תודה רבה! ושנה טובה!

ותודה רבה על הקישור... הייתי ממכורה לסרטון הזה פעם.

למעלה