רק רוצה שתדעו..........

רק רוצה שתדעו..........

שמזל נורא חסרה לי, הכלוב שלה כאן כאילו מחכה שהיא תכנס אליו לאכול,אבל היא לא. ואני בהתלבטות קשה, אם להביא עכשיו חמוס חדש הביתה, או לחכות עד שאעבור לדירה גדולה יותר (וזה יקרה בחופש הגדול) עוד לא זרקתי את כל הצעצועים שלה,הכל נשאר באותו המקום, כי בתוך תוכי אני ממש רוצה חמוס אחר במקומה. החמוסה הקטנה והג'יפונת הזאת, נכנסה לי ללב חזק. אוףףףףףףף מה עושים???

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo25.gif

זה נורמלי שעדיין מתגעגעים ושעדיין כואב, אני לא חושבת שזה צריך להשתנות.. זה כמו בן משפחה. בקשר לשאלה, זה תלוי בך , הקטע של המעבר זה לא ממש משנה, זה לא מה שצריך לשנות. החמוס\ה שתביאי יוכל לעבור איתך דירה, השאלה אם את מוכנה עכשיו לחמוס\ה חדש\ה או לא.

אז זהו שאני לא יודעת

מאד אמביוילנטית. מצד אחד מאד רוצה, מצד שני חושבת על הבית הקטן שלי,ומצד שלישי מתגעגעת בטירוף,מצד רביעי.......
לא יודעת מה מצד רביעי. רק יודעת שזה בראש שלי כל הזמן

ווידוי קטן?

הכלוב שלה נשאר אותו הדבר, הצלחת עם האוכל שלה באותו המקום, הכלי של הצרכים עם החול, רק הבקבוק מים שלה שטוף,והערסל אחרי כביסה (כי הוא היה עם דם) הכל במקום

samisam

New member
הבית אף פעם לא קטן

אני בטוח
שהלב
שלך כואב
ולו יש מקום גדול בשביל חמוס\ה, אני חושב שאולי כן תקחי עוד חמוס\ה זה הדבר אכי טוב לפי דעתי

כמובן שזאת אופציה אפשרית מאד

עדיין לא שללתי אותה על הסף, למרות גודלו של הבית.

skarlet ohara

New member
אני רוצה חמוסה בשביל סופעונה!!

סוף עונה, אני ממש רואה אותך לוקחת חמוס, או חמוסה, הוא יסתדר בבית הקטן שלך כמו שמזל הסתדרה, תחפשי חמוס שדומה לה, זה יקל מאד, תני לו/לה שתי שמות, אחד על שם מזל, שתראי לעצמך שלא שכחת אותה ולא תשכחי. הבית שלך רוצה את זה, הכלוב מחפש להתמלא, את תעמדי בהוצאות, זה באמת לא נורא (אני מחזיקה את מוסי בעצמי, ואני לא מוצאת את זה יקר כל כך). זה ימלא לך את המקום בלב, ובבית, וחמוס חדש תמיד יחזיר את השמחה לבית... אל תדאגי בנוגע למעבר דירה, ככה תוכלי גם מראש להתחשב בדברים שאת צריכה למגן. גמני עוברת בחופש הגדול דירה... יהיה טוב, תאמיני לי...

לחמוסה הבאה שתהיה לי

(במידה והיא תהיה נקבה) יקראו "טיפת מזל"
אני יודעת שלא הגודל של הבית שלי הוא הבעיה,כמו שמזל הסתדרה,כל חמוס אחר יסתדר. והוצאות נוספות ממש לא באות בחשבון, פשוט אין! והחמוס או החמוסה הבאה יהיו כבר אחרי עיקור או סירוס,כי לא מסוגלת לעבור את זה שוב, פשוט לא. אז אם אתם שומעים על חמוס או חמוסה אחרי עיקור/סירוס וחיסונים למסירה, אשמח לשמוע יודעת שיש לי הרבה בקשות,אבל באמת שלא מסוגלת לעמוד בעוד הוצ'.

למעלה