רק רוצה לשתף

yoyo10

New member
רק רוצה לשתף

בא לי לפשוט לעזוב את הכל ופשוט לנסוע לטייל בעולם

גם אני, היום יותר מתמיד../images/Emo46.gif

חטפתי כזו קריזה היום, כ"כ עיצבנו אותי. אם יכלתי להתפטר מהיום להיום הייתי עושה את זה אבל אני יכולה רק בהתראה של חודש. אז הגשתי מכתב התפטרות היום. (ממילא אני צריכה להתחיל ללמוד באוקטובר) ממש מנצלים אותי כאן...כל מזכירה שלא מגיעה אני צריכה להחליף אותה ואני לא מספיקה לעשות את העבודה שלי ויש לי כ"כ הרבה עבודה. והמזכירות האלה - סתם לא בא להן לבוא - יום כן יום לא הן באות. ואני צריכה לעשות 1000 עבודות במשכורת זעומה אחת - נורא נוח ככה לכולם... איזה עצבים.

yoyo10

New member
עוד חודש את כבר לא שם את מתחילה

חיים חדשיים ואז יהיה לך טוב אם לא היה לי משכנתא על הראש הייתי עושה את אותו הדבר בדיוק
כל הכבוד לך עכשיו כבר לא איכפת לך מה יהיה זה יעזור לך לסבול שם עוד חודש שבוע שעבר אני כבר צרכתי כאן כמו משוגעת בדיוק מאותה סיבה מי שלא מכיר אותי כבר היה יכול לחשוב שיש לי מחלת נפש מתקדמת קורה שמגיעים לנקודת שבירה במיוחד שמי שלא עושה כלום מטיל אליך את המטלות שלו ועוד מטיף לך מוסר. תיהיה חזקה

jesenia

New member
../images/Emo45.gif רק עוד חודש!

רוב היום, זתומרת, הזמן שהיה נשאר לי אחרי שהייתי עושה את העבודה שלי, את העבודה של שותפתי שיצאה שוב לעשות קניות, עבודות לבוס, עבודות לשותפים של הבוס שחושבים שאני המזכירה שלהם והרשימה עוד ממשיכה, רק היו לי פנטזיות איך פעם הבאה שהחולה נפש (הבוס) מעיז להרים עלי קול, אני זורקת לו את הניירות בפרצוף ושולחת אותו לאלף עזאזלים. המשכורת שלי היתה בהחלט מספקת, אבל יש גבול לכמה אפשר להתעלל בבנאדם. קבלי ח"ח, את הגיבורה שלי להיום! כמה זמן החזקת בעבודה הזו?

הייתי בעבודה הזו שנה וחצי

הייתי אמורה להיות זמנית רק ל-3 חודשים בסוף השאירו אותי יותר וגיליתי למה, כי אני פראיירית - עם הזמן זרקו עליי יותר ויותר אחריות והמשכורת נשארה אותו דבר - תקלטו שאני עושה עבודות של מזכירות שמקבלות בין 10-15 ש"ח לשעה יותר ממני - כשלא מתחשק להן לבוא...די נמאס!

למעלה