רק רגע....

penny L

New member
רק רגע....

וואי אני בטח בור ועם הארץ אבל רק כרגע נודע לי שWEEZER הם להקת פאנק. לא הייתי חושבת. חשבתי שפאנק צריך להיות כזה קשה טיפה לשמיעה עם אנרכיה כזאת. אני כנראה טועה ובגדול. WEEZER הם לא הכי רכים בעולם עד כמה ששמעתי אותם (וזה לא ממש הרבה) אבל חשבתי שהם סתם רוק ויש להם שירים ממש נחמדים אבל מצד שני כשאני חושבת על זה אז גם גרין דיי הם לא בדיוק כבדים מדי. לא יודעת אולי ההגדרות המוסיקליות שלי מוטעות ואני מבלבלת הבי מטאל עם פאנק (טעות חמורה מצדי) אז אולי תעשו לי קצת סדר!!!!!!! אילנה, מחפשת הגדרות.....

Ignition

New member
לא הבנתי מה את רוצה...

בכל אופן , וויזר הם להקת לפלף פאנק , ככה אפשר לקרוא לזה , למרות שיש להם שירים בסדר..

manic_subsidal

New member
weezer

הם להקת Emo punk שזה נשמע יותר כמו רוק או אלטרנטיבי אבל אני חושב שזה עדיין נחשב לפאנק אבל כבר מזמן נמאס לי מכל השטויות של ג´אנרים במוזיקה יש אין סוף ולמי אכפת בכלל???

חיננית

New member
מספר ז´אנרים מוסברים בקצרה

וויזר הם אימו פאנק.באימו פאנק בעיקר מדברים על "רגשות" ובוכים. דוגמא: dashboard confessionals קשה לשמיעה עם אנרכיה כזאת = פאנק. דוגמא: The exploited הם לא רוק. דוגמא: rolling stones גרין דיי = פאנק רוק. פאנק רוק זה טיפה יותר קליל ובדרך כלל סובב על שטויות. דוגמא: NoFX. הבי מטאל = חרא. דוגמא: שלשול

manic_subsidal

New member
NoFx

רק רציתי לציין שזה לא דווקא שטוייות... צריך לשמוע אותם ואז מבינים שהמילים שלהם דיי חכמים! ונכונים אבל בהחלט לא כולם!

למעלה