רק קפצתי למים

רק קפצתי למים

וכבר מבקשת לעצמי קצת במה. אתמול - הצגה של ביה"ס. כל ההורים מתייצבים. כבר עברו 3 חודשים. ובכל זאת העיניים שלי לא מפסיקות לחפש בתוך הקהל הענקי והרבגוני, בחסות החצי חשיכה, את הפנים המוכרות שמעירות את הניצוץ. אני עומדת למעלה, בשורה האחרונה, סורקת את האולם, לא רואה. איננו? חושבת אולי לא בא. ואז קולטת ילדה יורדת מהבמה רצה אליו. הוא שם בשורות הראשונות. עמדת תצפית מושלמת. לא צריך אפילו לסובב את הראש. מתהפנטת אליו. רועדת כמו הילדה בת ה-16 שהיתה פעם בי ובעצם לא עזבה מעולם. כל ניע ראש שלו. לפעמים הוא מסובב את ראשו שולח מבט ארוך אל תוך החשיכה. תוהה לעצמי - אם מחפש. אם ראה אותי לא מסירה את המבט. נגמר. יוצאים החוצה. הוא בדלת אחת אני באחרת. מספיקה לראותו עומד ברחבת הכניסה. רחב וגבוה. רק לרוץ לחבק. כל חומות ההגנה שבניתי לי בחודשים האלו כאילו לא היו. גברים אחרים, צ'אטים, מיילים, מסרים, טלפונים לאין ספור, אפילו נגעו בי אחרים, פעמיים מאז. נגעו בנשמה. אבל לא מצליחה להפרד ממנו. לא מצליחה למחוק אותו מהדיסק השרוט שלי. הגעגוע לחיבוק הענקי שלו רק הולך ומתעצם. חברה שפגשה אותי על הדרך 10 דקות אח"כ "מה שלומך" ואני "לא לשאול עכשיו" מרגישה איך כל תשובה שלא אתן תגרום באחת לסכר להתמוטט.... לקחתי טיפה במה. אין לי מקום אחר.....

קופצת ../images/Emo24.gif

יש לך פה במה רחבה. ולדעתי זהו מצב שלא יגמר - תמיד נמשיך לחפש עם העיניים. תמיד נמשיך לפתוח אוזניים, רק שעם הזמן במינונים יותר קטנים.

ophra

New member
קחי לך את הבמה....

היא כבר מזמן משוועת לפנים חדשות
הבמה שלנו.... קשה לי להתייחס עניינית כי אני לא מספיק רגועה ונינוחה כרגע בטח כשאחזור כבר יהיו שיעשו את זה ואז מבטיחה להצטרף עפ
(יאללה עפתי....)

בטח

עד שאחזור לענות כבר אחרים יעשו ת'עבודה נפלא רק קפצתי לאחל שבת שלום עד מחר ואתם/ן ? צאו מהשבלול השמש זורחת בחוץ קופצת הבמה שלך

*יערית

New member
טיפת במה....

אפשר לשחרר אותך מהפינה הקטנה ולתת לך את כל כולה..למעשה היא של כולנו באותו הגודל...אין טאבו לאף אחד על הבמה הזו
אז תרגישי חופשי....וברוכה המנטרת
{אהבתי את תיאור הגעגוע שלך}

קחי לך....כמה שתרצי

זה בדיוק המקום שבו אפשר לשחרר אדים, קיטור, כאב לתת גם לסכר להתמוטט ולקבל חיבוק...עוטף ואוהב...גם אם וירטואלי אז אפשר? פשוט לחבק?

הכי מעצבן זה לשמוע

שוב ושוב את המשפט הכי נדוש שיש הזמן הוא התרופה הטובה ביותר אבל - מה לעשות זאת האמת כשנפרדתי מחבר - לכל מקום שהלכתי ובכל מי שהתקרב אלי - חיפשתי את דמותו - אם הייתי רואה מאחור מישהו קצת דומה הייתי עושה סיבוב - כדי לוודא רואה חולצה מוכרת - בודקת - אולי זה הוא
בסוף - עבר ובכוונה לא כתבתי בעל - כי אותו אף פעם לא חיפשתי
(מקווה שהמשפט האחרון העלה חיוך קטן על שפתייך)
היי חזקה

טוב מאחר ואף אחד לא ממש נתן לך מענה

אני אנסה. האמת זה אף פעם לא נגמר , יש מקרים בהם זה אף פעם גם לא התחיל, אך אצל אלה מאיתנו שכן התחתנו מאהבה בפעם הראשונה וכן יש להם ילדים, המחשבה על הבן זוג האובד, תמיד תצוץ מדי פעם. לפעמים זה בקטע של אוף הילדים שלך(מצד שני המינים)… אם שמתם לב תמיד כאשר גרושים כועסים על הילדים ובמקביל יוצא להם לשוחח בטל' או להפגש הצד המרוגז תמיד יגיד את המשפט "ילדים שלך", בחיי זה מצחיק. סליחה סטיתי מהנושא. מה שרציתי לומר זה שאם אהבתם ונפרדתם לא כאויבים תמיד יהיו הבזקים של זכרון חם לכל מיני מצבי רוח משונים. בכל זאת רובינו הינו נשואים לא שנה ולא שנתיים אלה הרבה יותר ואין איש בינינו שמסוגל פשוט למחוק כל כך הרבה הסטוריה בלחיצת כפטור. אני חושב שגם איש מאיתנו לא רוצה זאת, יש רגעים שתמיד שווה לזכור כגון: יציאה מהבית חולים עם הילד הראשון, כניסה לדירה הראשונה שלכם כזוג, כל הרגעים הקטנים האלה שכן בסופו יאבדו בחלל הזמן אך שווה לזכור אותם כל עוד אנו חיים. סגול(שכמו משה לא זכה להכנס לדירה החדשה הראשונה, הבאתי אותם לשם פרקתי את המזוודות שלהם ויצאתי מהדלת)

רות 2

New member
ההבדל ...בינכם...

שהיא עדין לא שמה את את מושא געגועיה בנישה הנכונה ... ....זה שייך לעבר ...וזה שייך להווה .. ועד שלא תסדר קצת את הבלגן במגירות גם זיכרון חיובי ..וחם מהעבר ... יצרוב...

הצחקת אותי עם ה"ילדים שלך"...

רק, אם לא שמת לב, לא צריך להיות גרושים או פרודים בשביל זה. סתם כשהילדים מעצבנים אותנו, גם כשעוד חשבנו שהכל יסתדר, אז הם מיידית הופכים מהילדים שלנו ל-"הילד המעצבן שלך".....

לא יודעת על מי

את מספרת , רק יודעת שהסיפור שם לא סגור אולי רשמית כן אבל בלב, בבפנוכו נותרו ענינים פתוחים... קשה למחוק עבר גם אי אפשר 3 חדשים כנראה אינם מספיקים... אם תתני קצת יותר פרטים, אולי רק אולי יהיה לי יותר מה לומר

הפרטים

כבר לא חשובים עכשיו. ברור שלא סגור הסיפור, אצלי בלב, בראש, בנשמה, אחרת לא היתה נרשמת ירידת תיפקוד בכל המערכות החיוניות למראה אותו איש. רק רציתי במה לרגע.. לצעוק... תודה שנתתם לי לדמוע פה.

למעלה