רק על עצמי ..........

• פותח הנושא suco
  • פורסם בתאריך

suco

New member
רק על עצמי ..........

האם בא אני לספר על עצמי .............. הרבה אין מה לספר < כמובן שיש הרבה > אבל האם זה הזמן והמקום כרגע ?? אולי כאשר הקרקע תהיה רכה ופוריה יותר ?? אבל לצאת בלא כלום הרי אי-אפשר.... אז כך : כמובן שאני נשוי .. עדיין בפרק א´..... מבין הפורומים שגלשתי עד כה....הפורום הזה ממש מצא חן בעיני .. איזה פירגון יש פה ... מ ש ה ו פורום קליל שאפשר להשתלב בו ...אלא אם העובדה שאני נשוי מפריעה ?? דיבורים על הא ועל דא...ממש נחמד לא פורום כבד...יש עם מי לפטפט וללמוד מניסיונם של אחרים..

כשגבר נשוי

נמצא כאן בשעה זו זה כבר אומר משהו דפוק שם בפרק ב´ לא יודעת למה ומי האשם ובטח לא מעניני. דבר אחד אני יכולה לאמר וזה אישי ממני שאהבתי את הכנות בכרטיסך על שכתבת שאתה נשוי יש רבים כאן ובפורום השכן שכותבים גרושים למרות שהם פרודים וזה לדעתי יותר גורע מלהיות נשוי. בכל אופן נשמח אם תתחיל לדבר לספר ולהתיעץ בכיף ובין היתר גם תוסיף שיר לא מזיק.

suco

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo39.gif

היום יום נעים ונחמד........... קיבלת שיר מעולה בסבב הקודם ..... שמעת אותו ?? ואחד השירים האהובים עלי במיוחד .... http://www.minibite.com/romance/ladyinred.htm Lady In Red Never seen you lookin’ so lovely as you did tonight Never seen you shine so bright Never saw so many men Ask you if you wanted to dance Lookin’ for a little romance Given half the chance I have never seen that dress you’re wearing Or the highlights in you hair that catch your eyes I have been blind. Lady In Red Is dancing with me Cheek to cheek There’s nobody here Just you and me It’s where I want to be I hardly know This beauty by my side. I’ll never forget The way you look tonight. Never seen you lookin’ so gorgeous as you did tonight Never seen you shine so bright. You’re amazing Never seen so many people Wanting to be there by your side And when you turned to me and smiled Took my breath away I have never had such a feeling Such a feeling of complete and utter love As I do tonight. Lady In Red Is dancing with me Cheek to cheek There’s nobody here just you and me It’s where I wan to be I hardly know This beauty by my side. I’ll never forget The way you look tonight. I’ll never forget The way you look tonight. Thanks for

suco

New member
ולשתף......

את כולכם באתרים שאני מבקר בהם ונראים לי הולמים !!!!! למשל כמו האתר הבא ..... http://www.thegreatillusion.com/inside.html

סוקו

שמחה שהפורום שלנו מצא חן בעינך וחייבת לומר שגם בעיני. יחד עם זאת יש משהו שלי מאוד מפריע,והאמת שלא רק לי... הפורום תומך ולפעמים קליל אבל שיחות בטלות והחלפת שירים כל הזמן הם לא בדיוק מטרתו... פה ושם בדיחה או שיר זה חביב אבל שרואה את שלל הבדיחות כאן ושירשורי שירים ,זה לא בדיוק נחמד ונעים. אגב, ישנם אנשים רבים וטובים שלא מוצאים את עצמם בפורום בגלל הסיבה הזו וכנראה מידי פעם אני צרכה להזכיר למה הפורום נועד... להחלפת דעות,התיעצות והווי של חיינו בפרק שני או בדרך אליו (ראו הודעת הפתיחה של הפורום).

suco

New member
ניצת ...........

טוב ..........אשתדל לא להפריע יתר על המידה... ביי ביי

למעלה