רק עוד 33 יום!!

רק עוד 33 יום!! ../images/Emo87.gif

הנה כמה תמונות מסט הצילומים של Slow: http://www.newsoftheworld.co.uk/story_pages/showbiz/showbiz1.shtml ביום שלישי כולנו נוכל לשמוע את Slow בשידור חי! (בתקווה שהסרבר לא יקרוס...). לחצו כאן ביום שלישי, 30 בספטמבר ב-10:10 בבוקר! אז יש למה לחכות... וחדשות שלא ממש קשורות לקיילי ולסלואו- הגלריות של לימבו שוחזרו, אבל חלק מהמידע, כולל המידע של המשתמשים הרשומים, נמחק...
אם יש לכם עוד חדשות - אתם מוזמנים לחלוק עם כולם

לימבו

New member
יו... כמה זמן לא הייתי כאן

תכף אתייחס להכל. פשוט רציתי לעדכן אתכם שחבר שלי מספרד כתב לי אימייל שקיילי נמצאת בברצלונה בצילומי הקליפ ל- slow...כל העיתונים שלהם מלאים בזה... ראיתי את התמונות מהצילומים, רק לא ראיתי שהוזכר שהיא בספרד...?

eyalush001

New member
33../images/Emo20.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif../images/Emo19.gif../images/Emo16.gif../images/Emo77.gif

p i n g o

New member
הוזכר אפילו שהיא הייתה בברצלונה ../images/Emo13.gif

וגם הייתה הקלטה של מישהי מהסביבה בקושי שומעים בה משהו... נו טוב, נחכה למחר

Fever2002

New member
../images/Emo88.gif באתר הרשמי של קיילי יש עדכון

חדשות בעיקר לגבי איומי הרצח שלא היו ולגבי המשך העבודה שתסתיים בקרוב על האלבום החדש.

Fever2002

New member
גם ב"לימבו" יש חדש

והתמונה של קיילי בפרסום על Slow שם בכלל לא מחמיאה לה לדעתי. הצבע הזה לא מתאים לה וגם לא הזוית צילום.

Noopy

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo76.gif../images/Emo122.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

Human Nature

New member
היא נראית כמו כוכבת סרטים ישנה|טל|†

והן, כידוע, הכי עושות לי את זה

Siren

New member
ליתר דיוק

היא נראית כמו בריג'יט ברדו (שחקנית צרפתיה)

tatababa

New member
../images/Emo99.gif

אלה תמונות מסדרת התמונות שהולכת להכלל באלבום החדש של קיילס..

Fever2002

New member
../images/Emo59.gif אם זה נכון

רק בשביל זה משתלם לקנות את האלבום

p i n g o

New member
וואו!!! ../images/Emo99.gif

לשם שינוי יש כמה תמונות חדשות שלה שהיא נראית בהן פצצה, בלי הטונות איפור והבגדים המזעזעים

למעלה