רק עוד רגע

יפעת*

New member
רק עוד רגע

ותמיד כשנפרדים זאת הפעם האחרונה ואני רוצה עוד רגע אחד בזרועותיך לחקוק לעד תמיד כשנפרדים אתה רוצה לרוץ להעלם לתוך הסוף של הדברים לאור ביתך לשנת לילה קצרה ואני כמו אור הירח התלוי על חבלי הלילה מאבדת אותך אל הבריחה והניתוק חופר בור געגועים חדש מלא בשעות של כפור תן לי בשעת פרידה רק עוד רגע עוד דקה דקה לחלום אותך אליי תן לי רק עוד קצת מאיתנו הרי אתה הולך לי לחיים תן לי רק עוד רגע לפני שלא יהיו עוד רגעים

דין1

New member
יפעת

הגיע הזמן , שאומר לך , את כותבת יפה . למרות הכאב והעצב בדברייך , תמיד , את מלאת אופטימיות ורואה תמיד את חצי הכוס המלאה . מקנא בך ( לטובה ובאופן חיובי ) ממני

אוריאנה

New member
לדעתי זה תואם את יפעת

ככל שחם לי ככה קר לי יותר ואתה רחוק כל-כך אל תוותר צמאמורת כל הגוף סומר ואין עוד משהו אחר קח אותי איתך אל הארץ האחרת תן לי להגיע תן לי לדבר

טוליפ,

New member
רק עוד...

רק עוד רגע, אמר הנוסע,רותח כשראה אוטובוס ממנו בורח.. רק עוד רגע, אמר הנבחן שנמצא רק באמצע מבחן.. רק עוד רגע, אמר התלמיד, משחקו,באמצע נקטע,תמיד.. רק עוד רגע, אמר האברך,לחבר בכולל שבקש בכותל איתו להתפלל, רק עוד רגע, אמר התלוי לתליין, לפי שעוני,יש לי עוד זמן.. רק עוד רגע, בקשה נערה בפרידה, עוד שנייה,אהובי נשיקה אחרונה.. רגעים אחרונים, מכאיבים לכולם, וישנם רגעים, נשכחים,נסלחים, אחרים נשארים מלווים,כואבים במרוצת החיים כשמגיע מועד מאהוב להפרד, עוד שנייה, ושנייה, רק יותר מכאיבה.. על כן אהובה, נשימה עמוקה.. עיניך עיצמי, בליבך הפרדי.. ועכשיו, הסתכלי סביבך, החיים נמשכים, גם בלי...אהובך.,

למעלה