רק נגעתי במכונה

israel70

New member
רק נגעתי במכונה

תוך כדי נסיונותי להבין את המכונה, משכתי כנראה מידי חזק את המחיצה והיא נשברה לי. מישהו יודע היכן ניתן להשיג חלק זה ? אולי יש למישהו את החלק שלא בשימוש ?

מדהים איך רוב השוקוויז'ן מתקלקלות ..

כמעט כל מי שהכרתי/שמעתי שיש לו מכונה שלהם "זכה" בתקלה כזו או אחרת ודי מהר..
לי אין מושג לגבי ההוראות או החלקים, אולי מישהו שמכיר יראה ויענה אני מניחה שאם זה לא באשמתך אז שווה לפנות למי שקנית ממנו ולבקש שישלח חלק חדש.. נ.ב אנא הוסף הודעות רק כתגוה לשרשור הזה ואל תפתח שרשור חדש לכל שאלה.

מני.ת

New member
הפינים של המחיצה עדינים ומצריכים זהירות

בנוסף, חלילה מלשטוף את המחיצה במדיח. שתי המכונות שלי עובדות מצויין, אבל אני לא משתמש כבד.

israel70

New member
אכלתי אותה

כשקונים מכונה מרחוק אין כ"כ מה לעשות עם האחריות. ואין עם מי לדבר גם בנושא ההוראות. מני ת. אולי בבקשה תוכל להסביר בקצרה את ההוראות ?

מני.ת

New member
המכונה לא מגיעה עם הוראות שימוש?

לי אין המכונה הספציפית הזו ולכן אני לא רוצה להטעות אותך. אבל אני ממליץ לך בחום לקרא את ההוראות שהגיעו עם המכונה. אם אין, כדאי לעלות לאתר שלהם ולחפש את דף התמיכה.

israel70

New member
ההוראות הן באנגלית

ואני לא מבין הכל. כפי שכתבתי מתי אני צריך להעלות ולהוריד את הטמפרטורה עם החיצים ? האם אפשר שיהיה קבוע על מעלות של צלסיוס ? דרך אגב בהתקשרות עם החברה הציעו לשלוח לי חלק חדש , רק שיקח קצת זמן עד שיגיע.

מני.ת

New member
לא זוכר איך משנים מפרנהייט לצלסיוס,

בעקרון, אני מעדיף פרנהייט . מעלים ומורידים את הטמפרטורה עם החיצים כשאתה רוצה לשחק קצת עם הטמפרטורה בגבולות הטמפרור. לדוגמא, אם אתה רוצא את השוקולד יותר נוזלי תעלה בטיפונת , אם אתה רוצה יותר צמיג, תוריד.

למעלה