רק מידרדר

dafuk1000

New member
רק מידרדר

המצב רוח שלי מתדרדר לתהום שלא ידעתי כמוה, לפני יומיים כתבתי כאן וחשבתי שזה הכי עמוק שאפשר לקדת, אבל מסתבר שלא, עברו להם יומיים ושום דבר לא השתפר, להיפך, היום נסעתי לי לעבודה וישבתי שם בדיוק שעה, לא יכולתי, לא הצלחתי להתרכז אפילו לשניה, אחרי שעה לקחתי את עצמי והלכתי משם. המחשבות לא מפסיקות לרוץ לי בראש, לא מצליח להבין איך הגעתי למצב הזה, איך יצא שנכשלתי בכל הדברים שחשובים בחיים. קשה לי לתפקד, קשה לי לחשוב על דברים אחרים, הראש מתפוצץ ממחשבות וכולן אותו דבר, נכשלת.

zahav2007

New member
שלום לך!../images/Emo140.gif

קודם כל אני מציעה לך להחליף מהר את השם שבחרת,כי זה ממש לא שם חיובי! ודבר שני,אשמח אם תשתף אותנו בפרטים יותר ספציפיים,על מנת שנוכל יותר לעזור לך! אתה כותב מאוד כוללני,וקשה ככה לעזור ולייעץ... אז אם אתה מעוניין בעזרה מהאנשים פה בפורום,תשתדל בבקשה לפרט יותר... שיהיה לך בינתיים יום מקסים ושמצב רוחך ישתפר-אמן!!! זהב

dafuk1000

New member
היי

היי השם בא עם ההרגשה, וכרגע זה מה שאני מרגיש, פרטים...הפרטים הם החיים שלי, נגמרו לי הכוחות להמשיך, כל מה שאני עושה אני נכשל. בחיי החברה - אין לי חברים, אלה שהיו לתקופות מסויימות נעלמו כלא היו, זה היה עם החברים מהבית ספר, דרך הצבא ודרך העבודות הקודמות. זוגיות - לא קיימת, אין כרגע ולא היתה בעבר, אלה שכבר אני מתחבר אליהן, נשואות או תפוסות חזק, או שלא מעוניינות. עבודה - נראית לי כדבר הכי שולי, מה זה שווה כבר לעבוד שלא נהנים מזה? לימודים? ניסיתי נכשלתי עזבתי. מגורים - כן, ממש ג'ורג' מסיינפלד, בן 28 וגר עם ההורים. איזה פירוט אני יכול עוד לתת... נגמר לי הכח, הייתי אופטימי, קמתי כל בוקר עם חיוך, הלכתי לעבודה וקיוויתי לטוב, עזרתי, תמכתי, נתתי, עבדתי קשה ובכל זאת לא אמרתי לא לאף אחד. כל מי שביקש קיבל ממני עזרה, כל מי שהיה צריך קיבל ממני עזרה. בתקופה האחרונה פשוט נגמר לי, לא יכולתי יותר, כל אלה שהתרגלו שאני עוזר במקום לראות מה קרה התחילו לעשות לי פרצופים, כאילו אני לא בסדר, הפסקתי לעזור להם, כמעט בבת אחת הם פשוט לא פנו אליי יותר, לא דיברו, לא כלום, כאילו אני כבר לא קיים, אני לא רציתי לפגוע באף אחד ולכן גם כשהעליבו אותי שתקתי, ישבתי ופשוט שתקתי, לא התייחסתי לזה. רק אחת ניסתה לבדוק מה קורה איתי, למה אני ככה, אבל גם היא במקום לנסות ולעזור, רק דחקה אותי יותר לפינה. השבוע האחרון היה קשה ביותר, באתי לעבודה ופשוט ישבתי מרגע שהגעתי ועד שהלכתי מבלי לדבר עם אף אחד, בפינה השקטה שלי. היום כבר נשברתי, הגעתי לעבודה, וניסיתי, ישבתי שעה, וחזרתי לקרוא את אותו משפט לאורך כל השעה הזאת, לא יכולתי להתרכז, כל המחשבות שלי היו על החיים שלי, על איך ששום דבר לא מסתדר לי, שום דבר לא מצליח. דירה אני מחפש כבר שנתיים, אף פעם לא מגיע להחלטה סופית. חברה...כבר התייאשתי מלנסות אפילו. חברים? אין. אחרי שעה קמתי והלכתי, לא יכולתי להמשיך, הרגשתי שהיום הזה יהיה ארוך כמו שבוע.

zahav2007

New member
הי שוב...../images/Emo8.gif

לגבי השם...אני מבינה שאתה מרגיש דפוק,אבל אתה לא צריך להרגיש ככה,תאמין לי! ואני מדברת מנסיון,כי גם אני הרגשתי ועדיין לפעמים מרגישה...כישלון בחיים! אבל אסור לחשוב ככה! כל אחד מאיתנו הוא יחיד ומיוחד! וגם אתה כזה! אתה פשוט כניראה איבדת את עצמך בדרך...ואתה צריך יד מכוונת... אני חושבת שמה ש"עוזר" לך להרגיש ככה זה גם הפסימיות שבתוכך,ולכן אתה רואה הכל שחור
-ושוב,שלא תחשוב שאני איזו חכמה גדולה שלא יודעת על מה היא מדברת...כי אני בהחלט יודעת על מה אני מדברת! אתה הזכרת לי קצת את עצמי בחלק מהדברים...גם אני הרגשתי שאני לא קיימת בעיני אחרים,ועדיין מרגישה לפעמים...וגם בעבודה היה לי ממש חוסר סיפוק...וגם אני התחלתי ללמוד בעברי מקצוע שתמיד חלמתי עליו ,והפסקתי לקראת הסוף...אז מה?זה החיים!אנחנו כל הזמן עושים החלטות!ולא קרה שום דבר נוראי שהפסקתי ללמוד,כי היו לי את הסיבות שלי בזמנו,ופשוט הקשבתי לנשמה שלי...למה שהיא היתה צריכה!אני לא יודעת למה אתה הפסקת...אבל עדיין זה לא סוף העולם,וזה לא בהכרח שנכשלת! תזכור! כל יום הוא יום חדש!ויש לך הזדמנות ליצור משהו חדש בחייך,משהו חיובי וטוב! אתה בן 28 וכל החיים לפניך...אז אל תהיה מיואש! תאמין לי שאני ממש ממש מבינה את הרגשתך,ודווקא בגלל זה אני אומרת לך שאתה חייב לקום ולקחת את עצמך בידיים ולהפסיק לרחם על עצמך! ופשוט לעשות סדר בחיים שלך,ולא להעמיס יותר מידי...כל פעם תיקח תחום בחייך ותטפל בו!כמו בילד קטן...ותעשה סדר עדיפויות של: מה קודם חשוב יותר? דרך אגב,אני חושבת שאולי אתה גם בדיכאון,וכדאי שתתייעץ עם פסיכיאטר/פסיכולוג ויש כדורים נגד דיכאון שמאוד עוזרים להרים חזרה...ולפעמים זה מאוד נחוץ ,למרות שיש הרבה דיעות שליליות לגבי כדורים.אבל אני אישית חושבת שזה לפעמים מציל חיים,וזה מה שחשוב! כמובן שלא טוב להיתלות בהם,וצריך במקביל גם לטפל מבחינה פסיכולוגית,אבל זה קודם כל עוגן! לגבי חברים-אני חושבת(אני לא בדיוק יודעת את הסיפור האמיתי)שזה מאוד תלוי באיך שאתה רואה את עצמך! האם אתה מעריך את עצמך?האם אתה אוהב את עצמך?(לא ממש נראה לי,נכון?תקן אותי אם אני טועה),ואנשים...מה לעשות,בצורה טבעית,מתרחקים מאנשים דכאוניים ושליליים ושלא אוהבים את עצמם. כי יש אימרה שאומרת:אם לא תאהב את עצמך,אז איך יאהבו אותך? וזה נכון מאוד אם תחשוב על זה! בקיצור,אני חושבת שאתה חייב לעשות סוויטש במוח שלך ולהגיד לעצמך שאתה לא כישלון,ושהכל ניתן לשינוי! וממחר,או אפילו מעכשיו,אתה אדם חדש,ואתה פותח דף חדש לבן ונקי בחייך! הכל תלוי בך!!!אף אחד לא יבוא וישנה לך את החיים! תאמין שיהיה טוב ויהיה טוב! מאחלת לך רק טוב,ומקווה מאוד שעזרתי לך ואפילו במעט... מצטערת על אורך התגובה... יום נפלא זהב

השאלה במה נכשלת..........

במה אתה מרגיש שנכשלת? בהתמודדות עם משבר כלשהו, ביצירת קשר, בעבודה, בבית, בהבנת האני עצמי, במה? אתה שקוע במחשבות, אולי יותר מידיי? לנסות פשוט לשלוט במחשבות האלו, להרחיק אותם ממך בזה שתחליט שזה כבר מאחוריך ואתה מתחיל מחדש. תראה, ניסית ללכת לייעוץ כלשהו? זו לא בושה, ללכת לכמה שיחות אצל מומחה שיעזור לך להבין איך להתמודד ובאיזה כלים להשתמש. אתה אומר עברו להם יומיים ושום דבר לא השתפר, הריי זה ידוע, מה כבר יכול לקרות ביומיים?, תן לזמן לעשות את שלו, עשה אתה את השינויים, ותראה שלאט לאט התקופה הקשה חולפת והטוב מתחיל, הריי בזה אין ניסים, אלא רק על ידיי מעשה. נסה לא לשלול כל דבר, לראות בזה רע ולזרוק הצידה, אלא לראות איך אני פותר את אותה בעיה בזמן שזה קורה. חפש רק את הדברים החיוביים ואיך אני משתמש בהם כדיי להקל עליי. אתה מגדיר מצב כאילו שום דבר לא טוב לך, כולם נגדי, אף אחד לא מבין אותי, אני מיואש, לא טוב לי, הכל שחור בעיניי, החיים בזבל, אין כבר תיקוה, מחשבות רעות בלבד, זהו נכשלתי, אין סיכוי שיהיה טוב יותר. וזה מה שלא בסדר בכלל, ההיפך, אתה צריך לחשוב שהחיים ממשיכים הלאה, ובחיים יש תקופות קשות, קלות יותר, וממש מצויינות שגורמות אושר, חפש מה יכול להוביל אותך אל האושר. קום ותתמודד.

ע ו פ ר ה

New member
אני קוראת מה אתה כותב

ומה ענו לך ואני מסכימה עם התגובות. קודם כל תחליף את הניק אפילו אם הוא מסמל מצב רגעי. אל תשמר אותו. בעזרת דמיון מודרך ו - NLP אפשר לעבוד בדיוק על הנושאים האלה. אני מאוד ממליצה לך למצוא מנחה טוב ולצאת למסע. אין שום סיבה בעולם לחיות בסבל ועצב והיום זה כל כך מקובל ונגיש. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

zahav2007

New member
דרך אגב,אני מציעה לך להיכנס לפורום פסיכולוגיה

שכתובתו: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-879-5749,00.html פשוט,יש שם פסיכולוג מקצועי שיכול לעזור לך וחינם! אז שווה לך לנסות...

למעלה