"רק לרקוד"-מישהו רואה? מישהו צופה?

Gn434

New member
"רק לרקוד"-מישהו רואה? מישהו צופה?

למי שלא יודע-רק לרקוד-זהו המקור הבריטי של רוקדים עם כוכבים. מישהו צפר בגמר הבריטי? שודר ב BBC PRIME?

galya13

New member
אני רואה, אבל לא תמיד, כי בימי

חמישי זה מאוד מאוחר ואני לא מחזיקה מעמד ונרדמת עוד לפני שזה מתחיל. ובימי שבת בערב אני בדרך כלל לא בבית בשעה כזאת. אז יצא לי לראות אולי כמה פעמים וזהו. אבל מאוד הייתי רוצה לראות יותר. אבל עדיין זה לא כמו בישראל. את התוכנית הישראלית "רוקדים עם כוכבים" אני אוהבת לראות הרבה - הרבה יותר.

galya13

New member
לא ראיתי את הגמר. נראה לי שגם עוד

לא היה? או שאני טועה אולי?

Witchcrafts

New member
דמיינתי שכתבת "גמד" ../images/Emo6.gif

ולא הבנתי מה הקשר, אז קראתי שוב את השרשור, ורק אחרי כמה דקות הבנתי את העילגות שלי.

elall

Member
מנהל
ראיתי פעם אחת....

אתמול ראיתי. נראה לי שזה היה חצי גמר. זה היה משעשע. חבל שלא ראיתי את כל התוכניות. הכול שם ממש שונה וזה מעניין לראות איך זה אצלם.

Witchcrafts

New member
ועכשיו קראתי "חצי גמד". ../images/Emo6.gif

חסרות לי שעות שינה. ;-[ גם אני צפיתי רק פעם אחת, מזמן, לפני שהתוכנית התחילה אצלנו.

Gn434

New member
אתמול היה הגמר

וזה ת'אמת די זהה, רק שאיכשהו הריקודים יוצאים טוב יותר-אין לי מושג למה.

elall

Member
מנהל
איך בדיוק?

האולם שלהם והרחבה משום מה נראים הרבה יותר גדולים.... ואם זה היה גמר אז למה היה שם שלוש זוגות? אצלנו כבר בתוכנית 6 נשארנו עם 3 זוגות אבל מי ניצח נדע רק בתוכנית עשירית.... גם כולם שם יותר מבוגרים ,גם רקדנים וגם כוכבים.

Gn434

New member
מממ...

כי אצלנו יש ספישליים-ושם אין כאלו ספישליים. ובעונה הראשונה בבריטניה-אכן זה היה כמו שעכשיו בארץ, אבל בעונה השנייה היה שינוי-נשארו 3 זוגות לגמר. כאשר זה חולק לשתי תוכניות באותו ערב-תוכנית ריקודים ותוכנית תוצאות. עכשיו בחלק הראשון-הופיעו 3 זוגות. בתחילת תוכנית התוצאות הזוג שהגיע למקום השלישי הודח. והזוגות שהגיעו למקום ה1 וה-2, רקדו FREESTYLE, ולבסוף באותה תוכנית הוכרז המנצח. נדמה לי שההצצבעה המשיכה גם בתוכנית התוצאות-אבל אני לא בטוח.

Gn434

New member
ד"א-יום שבת יש את אלוף האלופים

כלומר הזוגות הכי טובים מהעונות ה-1 והשנייה. (המנצחים+מקום 2+ עונה 1-מקום 3 ועונה 2-מקום 4) מתחרים על אלוף האלופים. אני ממליץ בחום.

כן...ברור שאני רואה את זה ...כנס..

זה בדיוק אבל בדיוק אותו דבר האולם השלטים המוזיקה הכול... אבל זה יפה...הזוגות שם יותר טובים מפה..

למעלה